Кримчанки обурюються забороною мереживної білизни. ВІДЕО

Кримчанки обурюються забороною мереживної білизни. ВІДЕО
Кримчанки в окупації залишаться без мереживної білизни.

У Росії та країнах Митного союзу набула чинності заборона на виробництво та продаж спідньої білизни із синтетичних тканин, - йдеться в сюжеті ТСН.

Під табу потрапили мереживне спіднє та бюстгальтери, бо не відповідають технічному регламенту Митного союзу. Заборону на спокусливе спіднє в Митному союзі мотивували турботою про здоров'я громадян, щоби, мовляв, вилучити з продажу низькоякісну та небезпечну синтетичну білизну.

Противники заборони спокусливої білизни знайшлися навіть у Російській Держдумі. Мовляв, не можна вказувати жінкам, що носити, а, крім того, кажуть, ринок спідньої білизни Росії може взагалі зупинитись, адже під табу потрапило чи не 90 відсотків цього інтимного товару.

Кримчанки ж кажуть, що часто головний критерій вибору – не тканина, а ціна. Якісна бавовна для багатьох недоступна. "Ми не досягли ще такого рівня, щоб дозволити собі купити натуральне, тому яке є, таке є. Я вважаю, неправильно заборонили, якщо б вони забезпечували, щоб ми могли собі дозволити купити натуральне, то тоді можна було забороняти", - переконана кримчанка Лідія.

Однак кримчанкам слід запастися не лише мереживною білизною, а й туфлями на підборах, бо в Росії збираються заборонити і їх, а ще кеди та балетки, щоб у громадян Росї ноги здоровіші були і з хребтом проблем не виникало.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
яке сильне лоббі у мАсковскаго ластового заводу)
Відповісти