Порошенко визначився з кандидатурою на посаду міноборони

Порошенко визначився з кандидатурою на посаду міноборони
Президент України Петро Порошенко повідомив на зустрічі з лідерами депутатських фракцій і груп Верховної Ради про нові кадрові пропозиції.

Так, міністром оборони може стати Валерій Гелетей, - повідомляє Дзеркало тижня.

"Президент України заявив, що буде вносити до Верховної Ради на посаду міністра оборони кандидатуру генерал-полковника Валерія Гелетея, на посаду начальника Генерального штабу - генерал-лейтенанта Віктора Муженка", - повідомила прес-служба глави держави.

"Також глава держави зазначив, що для координації дій та підвищення рівня керованості силовим блоком він призначає першим заступником голови адміністрації президента з цих питань Юрія Косюка", - зазначила прес-служба.

Також президент звернув увагу на той факт, що навіть в умовах сьогоднішніх викликів для держави, коли всі сили повинні мобілізуватися, фіксуються факти корупційних діянь з боку військових керівників.

"Я буду наполягати на очищення армії від злодіїв і хабарників. Всі корупціонери в погонах повинні відповісти перед Законом за свої дії проти народу України ", - заявив Порошенко.

Згідно з інформацією прес-служби, президент повідомив парламентарям, що силовий блок в умовах військової операції "потребує підсилення, а також серйозного комплексного та системного реформування".

"Сьогодні ми вимагаємо рішучості та професіоналізму військовослужбовців для ефективних дій в зоні АТО", - підкреслив Порошенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.