Луцька мерія дасть на пам'ятник Бандері півмільйона

Луцька мерія дасть на пам'ятник Бандері півмільйона
540 тисяч гривень дасть Луцька міська рада для виготовлення фігури пам'ятника Степану Бандері

Так вирішили під час зустрічі оргкомітету з будівництва пам’ятника Степану Бандері із виконавчими органами влади, - повідомляють у прес-службі «Правого сектора».

Під час наради були присутні виконувач обов'язків керівника «Правого сектора» Волині Руслан Тимощук, очільник луцької «Свободи» Микола Федік, отаман «Козацького стрілецького братства» Віктор Федосюк, голова Братства вояків ОУН-УПА Волинського краю імені Клима Савура Василь Кушнір, депутат Луцькради Юрій Вега, мер міста Микола Романюк та заступники Святослав Кравчук і Лариса Соколовська.

У результаті зустрічі визначили, що наразі першочергове завдання - виливання самої фігури Степана Бандери.

Оргкомітет взяв на себе зобов’язання виготовити документацію, а міська рада виділить необхідні кошти на фігуру, а саме – 540 тисяч гривень. До слова, на будівництво пам’ятника необхідно 1 мільйон 547 тисяч гривень.

Нагадаємо, громада Луцька вважає, що зведення постаменту не на часі.

Опитування для користувачів мережі ВКонтакте


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мда,мені особливо цей Бандера пофігу,але я тепер розумію жителів Сходу.
Відповісти
Я Вас підтримую. Краще б кулемета купили б. Чи броніків.
Відповісти
як виділити кошти на лікування комусь-нема грошей,дороги міста-суцільні ями і т.д., а "заслуженому" Бандері аж 540!!!тисяч легенько знайшлося.Як дальше жити з такою владою просто в голові не вкладується.
Відповісти
армія не має касок, бронежилетів, має проблеми з водою, а тут на памятник такі гроші... "хіба мама винувата, що дитина трохи дивакувата?"
Відповісти
дають? Така "велика" постать...
Відповісти
та нафіга ваш памятник? для чого він? в нас все настільки в місті добре, щоб витрачати півмільйона на памятник? і де він буде? біля загсу! маєте вулицю степана бандери - там і ставте!
Відповісти
Якась дивна арифметика: Волинська обласна рада виділила 550 тис грн на пам'ятник, вони у вигляді субвенції мали б надійти Луцькій міськраді, а тут пишуть: "540 тисяч гривень" - то скільки міськрада виділила? скажіть чесно - міська влада не виділила жодної копійки!
Відповісти
Зробіть опитування, про те який би люди хотіли щоб там памятник стояв.
Відповісти
В країні війна, а вони пам'ятники будують. Зовсім поїхали, чи що? Та на ці гроші можна було б купити 9 вживаних польських тролейбусів. Вони напевно зовсім з глузду з'їхали.
Відповісти
Ви з глузду з'їхали!??? Вам сьогодні немає куди бюджетні гроші діти??? На вила вас паскуди! Вас не "люстрирувати" треба, а "кастриру..ти"!!!
Відповісти
Ліпше дорогу до садочка зробити!!!!!
Відповісти
І кошти знайшли??? Нехай ПС сам ставить памятники свої ідолам.
Відповісти
Дайте ці гроші дітям сиротам- хоча б труси закупіть! Бандера точно не образиться. Невже зараз це найактупльніше використання грошей? Коли з жиру біситись перестане наша мерія?
Відповісти
Романюк,геть здорового глузду позбувся: 500тис. на ремонт вулиці,500тис на пам"ятник,не втомився міським бюджетом розпиляти?!!! краще в реконструкцію зоопарку вклав,чи добудову ЗОШ27!!! у всіх рильце в пушку!!!
Відповісти
Такі да, якраз на часі відливати пам'ятник... Зпочатку мир та лад наведіть в країні , дорогу біля садочка нарешті зробіть, та не забувайте про потворний чи то басейн, чи то що в центрі міста на Театральному майдані! Був нормальний фонтан з чудовими дельфінам - тож ні, зробили дитячий майданчик на сонці, ще й зі штучним покриттям... Зараз стоїть те все, всередині торчить арматура залізна, там діти ходять... А МИ ВИДІЛИМО ГРОШІ НА ПАМ'ЯТНИК !!!
Відповісти