Ковельських таксистів звинувачують у захопленні адмінбудівлі

Ковельських таксистів звинувачують у захопленні адмінбудівлі
Заяву про захоплення ковельськими таксистами адмінбудівлі подали в міліцію.

Про це розповів мер міста під час засідання тимчасової робочої групи, яка була створена на прохання місцевих таксистів, - повідомляє Про Ковель.

Нагадаємо, минулого четверга, 26 червня, коли в сесійній залі тривала 57 сесія Ковельської міської ради, водії увійшли туди, аби розповісти депутатам про умови, а яких змушені прцювати.

Таксисти зачитали заяву на ім’я міського голови, де підприємці просили надати їм можливість повернутися на попередні місця роботи. Лля цього вони пропонували встановити відповідні дорожні знаки «Стоянка таксі» та «Місце зупинки таксі», які дають право на тому місці зупинятися і чекати на пасажира, в районі Привокзальної площі.

Водії зазначили, що мають всі необхідні документи, справно платять в міську казну податки, але постійно натикаються на байдужість та відсутність розуміння з боку влади.

Тоді міський голова спробував швидко покинути залу засідань, однак таксисти його на півдорозі зупинили і повернули до мікрофону.

Згодом було погоджено знову зустрітися в рамках створеної ще в кінці 2012 року робочої групи.

Так, у підсумку зустрічі Олег Кіндер заявив, що говорити про окрему парковку для легкових таксі вже запізно, адже всі місця в районі Привокзальної площі орендовані, тому порадив підприємцям очікувати на своїх пасажирів там, де є впорядковані для цього стоянки.

А якщо у таксистів виникнуть пропозиції та зауваження щодо можливого вирішення питання, вони можуть надіслати їх у письмовій формі. Міський голова пообіцяв, що всі листи, заяви, звернення будуть розглянуті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковельських таксистів звинувачують у захопленні адмінбудівлі
03 липень, 2014, 15:34