На Волині - стабільність і покращення інвестиційного клімату, - ОДА

На Волині - стабільність і покращення інвестиційного клімату, - ОДА
У 2014 році на Волині спостерігається фінансова стабільність та збільшення притоку іноземних інвестицій.

Про це говорили на нараді голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта із представниками управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції і департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА, - повідомляють на сайті органу влади.

“Показники соціально-економічного розвитку регіону за п’ять місяців 2014 року є доволі позитивними. Зокрема, область вже отримала 6,7 млн доларів США іноземних інвестицій, в той час, як в минулому році за цей період надійшло лише 283 тис. американської валюти» - поінформувала заступник директора департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА Галина Дика.

Начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції ОДА Андрій Ломага розповів про зацікавленість іноземного бізнесу щодо інвестування в об'єкти промисловості та сільського господарства регіону.

За його словами, зміна влади та політичної ситуації в Україні позитивно впливає на інвестиційний клімат держави. Він також поінформував, що успішно триває втілення грантових транскордонних проектів, які область виборола у рамках програми прикордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна».

«У нас - спокійна ситуація. Нині Волинь – острівок економічної стабільності в Україні, тому кращого часу для залучення іноземних інвесторів немає. Ми - відкриті та готові до співпраці. За перший квартал поточного року в економіку області вкладено 653 млн грн, що свідчить про фінансову стабільність нашого регіону. Також не зупинено грантові програми. Ми повинні розвіяти сумніви потенційних інвесторів та переконати, що на Волині - економічна стабільність. Крім того, - сприятливий інвестиційний клімат», - підсумував Григорій Пустовіт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пустозвінний стабілізєц проглядається....
Відповісти
Ви це серйозно???
Відповісти
Є брехня, велика брехня та статистика.
Відповісти
Круто, оце конкретні результати роботи, а не бла-бла-бла
Відповісти
Як вони ті інвестиції збільшують в кризовий і воєнний час? Але з цифрами не поспориш, звичайно.
Відповісти
Пустовіт за кілька місяців роботи загнав в область більше грошей,як Клімчук за роки роботи.
Відповісти
Конкретні кроки нового губернатора. Цікаво,які будуть цифри ще через пів року. Як ті іноземці не бояться в таку нестабільну країну інвестиції робити.Я б сама сюди копійки не вклала.
Відповісти
Останні новини
На Волині - стабільність і покращення інвестиційного клімату, - ОДА
03 липень, 2014, 21:14