В елітних будиночках на Світязі впізнали почерк Януковича: золоті унітази. ВІДЕО

В елітних будиночках на Світязі впізнали почерк Януковича: золоті унітази. ВІДЕО
На березі Світязю селяни виявили шість елітних будиночків із фінських брусів фірми "Хонка".

Місцеві мешканці стверджують, що вони такі самі, як і в Межигір'ї, - йдеться в сюжеті ТСН.

Золоті унітази, скрині для коштовностей та люстри за сотні тисяч гривень, - усе це добро із лютого стоїть пусткою. Хто справжній власник, наразі не відомо. Але селяни впізнали почерк, і вже хочуть використовувати ці маєтки для дитячих таборів. Місцеві розповіли, що починали будувати цю досі безіменну базу відпочинку комуністи.

Однак пролунали прізвища не лише Симоненка, а й екс-міністра Миколи Азарова, який заїздив на це подвір'я, коли відкривав трасу неподалік, і, звичайно, Януковича.

Очевидці кажуть, що розкішні будиночки почали рости на туристичній гряді одразу після того, як молодший Янукович - завзятий гонщик - покатався волинськими болотами.

Усі шість осель виконані в одному стилі та нагадують дачі для різних сімей однієї родини. У них можна побачити позолочену сантехніку і навіть смітник, люстри по $ 9 тис. кожна, електроніку, вшиту у фінський брус, плитку-мозаїку і меблі на мільйони євро. Неподалік від будиночків розташований вертолітний майданчик.

Сусід, шахтар Олександр, каже, що минулого року вона ще належала Януковичу.

Тим часом місцеві та приїжджі вже пропонують поселити у багатих будиночках на Світязі дитячі табори. Проте, згідно з документами селищної ради, земля під кожним будинком належить різним людям, невідомим широкому загалу. А самі маєтки не раз перепродувалися на папері. Тож, із ким тепер вести справу, не відомо.


Нагадаємо, спочатку будиночки пов'язували з іменами комуністів Петра Симоненка та Ігоря Калетніка. Маєтками провели екскурсію для журналістів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Янукович
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слухайте, Ви, правосєкі-гомосєкі!!! Скільки можна тими будинками маніпулювати-спекулювати і злити людей??? Там вони одні такі стоять??? То ви кажете, що це Януковича, то ви кажете, що це Симоненка - ви вже якось або визначтесь і кажіть одне або перестаньте бухати і може тоді вас усіх дурка відпустить??? Там таких будинків - тьма-тьмуща!!! Чому ви не говорите за будинки Єремєєва і Івахіва до яких навіть канали з озера прориті щоб можна було на катерах і водних скутерах випливати??? Бо, мабуть, вони вас прикормлюють і травлять на щось примарне щоб відвернути увагу людей від більш важливих проблем... Більшість з вас - правосєкі - це контрабандисти і скриті підпільні міліонери Корейки, в яких не набагато гірші будиночки і машинами ви їздите 2012, 2013 років випуску ледве не представницького класу - це з вас, ідіотів, треба починати перерозподіл майна в користь держави і простих людей - бо ви ні копійки податків не платите і мислячи категоріями Європи та Америки ви є найбільшими злочинцями проти держави - ви не платите податків, а за таке там дуже серйозні строки. Все це зробити дуже просто - оцінити ваше майно за ринковими цінами і співставити суми сплачених податків і тоді усе - вас практично не залишиться, вам усім мали б бути підготовлені деревяні ліжечка "в местах не столь отдаленных, где даже летом холодно в пальто"!!!
Відповісти
Шо комуняка шкода накраденого? Теперь це народне буде
Відповісти
А ти звідки знаєш, хто пише ці коментарі? Між іншим, ліпшої ідеології для простого роботяги як в комуністів не було, немає і мабуть уже не буде. Витоки іхньої партійної ідеології беруть з праці Томмазо Кампанелли "Місто сонця", але вам, правосекам, про це нічого не відомо - ти навіть слово "теперь" з помилками пишеш - убогий!..
Відповісти
Може, їхня ідеологія і була нормальна за СРСР, але зараз Сімонєнін далеко не думає про простих роботяг.
Відповісти
По великому рахунку зараз окрім самого роботяги про нього ніхто не думає - така вже правда дня сьогоднішнього...
Відповісти
Чiпляйся далi до помилок, та справедливicть е. Замотайся в радянський прапор або триколор, тоже легше стане пережити втрату.
Відповісти
СУПЕР ПРАВИЛЬНО 100%
Відповісти
Сєрьожа! Пора на процедури
Відповісти
Ви праві на 100%.Невже така бідна фантазія в співробітників наших електронних ЗМІ, що названі будиночки крутять в виданнях протягом року тільки під різними" легендами". Подайте позов до суду про визнання власника цього добра і після його вияснення нехай компетенті органи дослідять хто надавав земельку в заповідній зоні НПП,погодження проектно-кошторисної документації і т.д .
Відповісти
чому нема всіх коментарів?спите чи що!!!!
Відповісти
Останні новини
В елітних будиночках на Світязі впізнали почерк Януковича: золоті унітази. ВІДЕО
04 липень, 2014, 10:21