Хто увійшов до координаційної ради при голові Волиньради

Хто увійшов до координаційної ради при голові Волиньради
На Волині затвердили склад координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Волинської облради.

Таке рішення ухвалили під час виїзного засідання ради у Володимирі-Волинському на базі 51-ї механізованої бригади в п’ятницю, 4 липня.

До ради увійшли сам голова обласної ради Валентин Вітер, його перший заступник Олександр Пирожик, заступник Ігор Гузь, міські голови Луцька Микола Романюк, Ковеля Олег Кіндер, Нововолинська Віктор Сапожніков та Володимира-Волинського Петро Саганюк, а також голови райдержадміністрацій 16 районів.

На першому засіданні члени ради планують розглянути питання щодо матеріально-технічного забезпечення військових частин А2331, А1141 та 1-го батальйону територіальної оборони.

Також обговорять проблеми, як виникають під час проходження мобілізації на Волині.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
й Гузь там )))
Відповісти
А з яких-то пір Музика став головою районної державної адміністрації??? По-моєму це я голова адміністрації, а він - голова районної ради!
Відповісти
Потому что мы банда... А тепер давайте разом всім в області продиктуємо, як робити те, що треба БЮТ. Куди Порошенко дивиться?
Відповісти
В цього свої мєтоди работи. Друзям порішав питання, друзі на хюндая гроші дали бєзвозмездно. Цей скрізь носа суне, а конкретно нічого не робить. Хай прозвітує, що на посаді заступника обл ради конкретно зробив.
Відповісти
Банада...банда...банда у руля. Тепер Вітер з Гузьом ще більше всіх зажимати зможуть і робити, що їм двом цікаво.
Відповісти
А Гвоздецький не голова Луцької районної ради, бо ще з лютого не пройшов спецперевірку... Шлейф за ним тягнеться, аферюга...
Відповісти
Більшої узурпації влади як зараз навіть при Янику не було - зараз уся влада на Волині єБЮТ або є Свобода - жодного опозиціонера немає у владному кріслі, хоча, той самий Вітер будучи опозиціонером був заступником у Войтовича і таких прикладів тьма-тьмуща, але вже дуже скоро усіх їх Петро Олексійович порозганяє і усі вони знову будуть репетувати "БАНДУ ГЕТЬ" - це у них виходить зашибісь!
Відповісти