Міністри саботують реформи, бо позбудуться «дійних корів» - Івахів

Міністри уряду не зацікавлені у ліквідації підрозділів, які контролюють підприємців, адже вони дня них – це «дійна корова», вважає народний депутат України Степан Івахів.

Про це Івахів заявив в інтерв’ю виданню Hubs.

«Що змінилося для бізнесу за 100 днів роботи уряду? Нічого. Ні позитивного, ні негативного. Обіцяли зменшення кількості податків. Не зробили. Також обіцяли для бізнесу ліквідувати економічні підрозділи. І що - кожна служба окремо ходить і окремо доїть. Хотіли зробити єдину фінансову інспекцію. Не зробили», - сказав Івахів.

«Кожен міністр не хоче віддати свій підрозділ, це їх дійна корова. З яким ти тоді питанням зайдеш до бізнесмена? Це - не обговорення, це - забалакування питання», - додав він.

«Бізнес сьогодні не хоче платити менше податків - він хоче, щоб його перестали доїти контролюючі органи і дали йому вільно розвиватися. Далі, бізнесу важливе спрощення чи повна ліквідація ряду дозвільних процедур, а також прискорення термінів бюрократичних процедур, які не можна ліквідувати - такі, як розмитнення, отримання документів на землю, дозвіл на будівництво і т.д.», - вважає Івахів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Івахів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Міністри саботують реформи, бо позбудуться «дійних корів» - Івахів
04 липень, 2014, 15:20