Військкомат в Одесі підірвав наркоман. ВІДЕО

Військкомат в Одесі підірвав наркоман. ВІДЕО
Підозрюваного у підриві військкомату в Суворовському районі Одеси затримали правоохоронці.

Ним виявився наркозалежний, - повідомляє 5 канал.

Міліція розслідує справу за статтею "терористичний акт". Внаслідок нічного вибуху одна людина поранена. 55-річного охоронця госпіталізували до лікарні з черепно-мозковою травмою.

За попередніми оцінками, потужність вибуху становила близько 5 кілограмів у тротиловому еквіваленті. У прилеглих будинках повилітали шибки.

Потужний вибух розбудив місцевих мешканців о пів на четверту ранку. Люди зізнаються: спочатку подумали, що це звуки фейєрверка, а вже за кілька секунд почули, як падає розбите скло.

Вибуховий пристрій був закладений біля приміщення районного військкомату – розповідають військовослужбовці. На місці вибуху утворилася вирва глибиною 3 і діаметром близько 4 метрів, постраждала будівля.

Це не перша спроба пошкодити одеські військкомати. У понеділок невідомі намагалися підпалити обласний комісаріат – у будівлю кинули коктейлі Молотова. Військовослужбовці мають намір посилити охорону об'єктів.

Обставини нічного вибуху з'ясовує слідчо-оперативна група у складі СБУ, ДСНС, прокуратури та міліції. Порушене кримінальне провадження за статтею "терористичний акт".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Військкомат в Одесі підірвав наркоман. ВІДЕО
04 липень, 2014, 18:59