Івахів розповів, звідки державі взяти мільярди гривень прибутку

Івахів розповів, звідки державі взяти мільярди гривень прибутку
На українському Поліссі можна розвивати зелений туризм, тваринництво, рибний промисел, заробляти на грибах, ягодах, овочах злаках, торфі, створювати залізничні вузли та логістичні центри, що єднатимуть Європу та Азію. Усе це може принести мільярди гривень прибутку державі – вважає народний депутат України від Волині Степан Івахів.

Про це він повідомив у Колонці автора на ВолиньPost.

Нагадаємо, 4 липня у Верховній Раді України створили міжфракційне депутатське об’єднання «За розвиток поліських територій», яке очолив Степан Івахів. У складі об’єднання – 19 депутатів.

«Про те, що має бути група депутатів, яка реально працюватиме для розвитку Полісся, я говорив ще до виборів. Навіть включив у свою передвиборчу програму відповідний пункт», - нагадав Івахів.

«Полісся потребує особливої уваги від держави. Поліські землі специфічні. Вони не настільки родючі, як на сході чи півдні України, проте географічне розташування Полісся, його ліси та озера містять в собі великий економічний потенціал», - вважає нардеп.

Івахів наголосив, що мешканцям Полісся важче, ніж іншим, добувати свій хліб. Впливає на це і низька родючість ґрунтів, і мала кількість земель, придатних для посіву, і відсутність промислових підприємств.

«Якщо держава інвестуватиме в розвиток Полісся, якщо стимулюватиме на законодавчому рівні розвиток поліського села – потенціал Полісся розкриється і держава матиме мільярди гривень прибутку у вигляді податків та відрахувань до пенсійного фонду», - вважає народний депутат.

«Зелений туризм, тваринництво, рибний промисел, гриби та ягоди, овочі та злаки, торф, залізничні вузли та логістичні центри, що єднатимуть Європу та Азію – ось яким має стати Полісся!», - пише Степан Івахів.

«А для цього потрібні спільні зусилля багатьох депутатів від різних фракцій. Саме тому сьогодні ми з колегами об’єдналися в міжфракційне депутатське об’єднання «За розвиток поліських територій», - резюмував він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Івахів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не оригінальний. Ці байки вже 24-й рік переповідають різні байкарі. Результат нульовий...
Відповісти
Опа, який же він розумний і все правильно говорить. Тільки у мене питання. Він офіційний гривневий мільярдер і це факт. А скільки він створив робочих місць у своєму окрузі. Добре. Він депутат, він не має права займатись бізнесом))), але скільки коштів підконтрольні йому фірми інвестували в Полісся? Чи може він започаткував, якісь серйозні інфраструктурні проекти, завдяки яким завтра приїдуть туристи на Полісся? Щось я такого не чув. Значить це все далі популізм перед виборами( А жаль, бо поліщуки знову поведуться і продадуться(
Відповісти
Не даремно хлопці з правого сектору придивляються до злодіїв-олігархів, яким на звичайних людей начхати. Нехай краще розповість нам байку про свої мільйони.
Відповісти
Нехай Правий сектор придивиться не до бізнесменів, які дають робочі місця і платять податки, а до держслужбовців, митників, міліціянтів, які дійсно накрали!!!!! Звідки в них шикарні будинки, машини?!
Відповісти
Фантазер. Щоб заробити державі мільярд гриби збирати не треба. Просто провести перевірку сплат податків Континіумом хоча б за цей рік і стягнути невиплачене. Думаю буде більше. А на гриби і ягоди як туристів на пару років в наше полісся "заслати" панів Івахіва і Єремеєва з конфіскацією незаконно нажитого.
Відповісти
А сам працювати не пробував? Сидиш і чекаєш щоб хтось податки заплатив?! І тобі на блюдечці приніс?! Ха-ха! Знаєм таких! Як каже знайомий податківець,якби не Континіум то Волині була б 'опа.
Відповісти
Щоб визначитись, наскільки депутат Івахів каже правду прочитайте "Ідеальне банкрутство або як стати мільярдером_ посібник від Івахіва і Ко°. Частина сьома" та "Що стоїть за повальними банкрутствами фірм «Континіуму»"_в інтернетвиданні "Під прицілом".
Відповісти
БЛА БЛА БЛА...
Відповісти
Проести справедливий суд над івахівом і єремеєвим і зразу наповниться скарбниця держави мільярдами!
Відповісти
Останні новини
Івахів розповів, звідки державі взяти мільярди гривень прибутку
04 липень, 2014, 20:31