Переселенці зі Сходу на Волині вимагають грошей

Переселенці зі Сходу на Волині вимагають грошей
Окремі переселенці зі Сходу України не хочуть працювати та вимагають грошей від держави.

Про це заявила директор департаменту соціального захисту Волинської облдержадміністрації Світлана Мишковець під час засідання координаційної ради при голові облради в п’ятницю, 4 липня.

За її словами, окремі сім’ї переселенців не готові працювати, натомість сподіваються лише на фінансову допомогу.

«Люди не хочуть ні працювати, люди не хочуть абсолютно нічого робити. Вони тільки вимагають – давайте нам гроші. Пишуть на гарячу лінію, на Схід-SOS, на Міністерство соціальної політики», - пояснила вона.

«Ніби немає чого робити – сидіти і відписуватися», - додала Мишковець.

Вона нагадала, що на Винниченка, 31 у Луцьку є «перевалочний пункт, де перебувають 10-15 переселенців, щоб адаптуватися перші дні на Волині. «Коли люди приїжджають, ми їх 2-3 дні адаптуєм, розказуємо що у нас тут на Волині є і даєм реєстр житла. - реєстр пустуючих будинків та реєстр людей, які хочуть їх прийняти», - відзначила Світлана Мишковець.

«Влада та громадські організації роблять максимально для допомоги тим людям. Продуктами харчування завалили, одягом завалили, дали меблі. Але немає такої програми, щоб надавати фінансову допомогу. Якщо потрібно перевести соцвиплати то переводим, якщо треба пенсії, то теж переводим», - пояснила вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже починають права качать. Треба відразу на місце їх ставити.
Відповісти
до стінки. а то знайшли причину звалити з тої жопи
Відповісти
Виганяйте назад на схід, тоді побачимо як вони заговорять. Ніякої вдячності... Вони сюди втікають а наші хлопці мають там вмирати? Я за те щоб залишили жінок і дітей, а чоловіки нехай захищають свої домівки! Якщо щось не влаштовує - як то кажуть "баба з воза - коням легше".
Відповісти
А на сході ще говорять що це ми ледарі :)) ну-ну!
Відповісти
А більше вони нічого не хочуть. То кричали давай їм Росію і що ми такі-сякі, тепер гроші їм давай, бо вони втікли, як криси. Працювати і самому заробляти, а не роти відкривати і качати свої права. А не подобається, назад хай їдуть, їх ніхто не тримає.
Відповісти
Замість того,щоб боротися за свою малу батьківщину на сході країни, чоловіки ховаються за спідниці своїх дружин та тікають до нас на захід,а наші хлопці там в зоні АТО за них помирають.Ще й нагліють до того ж. Та які вони біженці? Вони ж втекли не до сусідніх держав. А в країні і так складна ситуація. Тут на армію по копійці з народу збирають, держава не в силі нашим бійцям допомогти, а тут ще ці нахлібники права качають!
Відповісти
ну звичайно!!!! як до них приперли непрохані гості і почали качати права - то сиділи тихенько по своїх норах і мовчали. А тепер наші хлопці мають їх захищати, вмирати за них, а вони сюди втічуть - все їм дай-подай, ще й працювати не хочуть. Хоч би вдячні були нашим, як вони кажуть "націоналістам, бандерівцям" за те що приютили. накормили, вдягнули. Капец якийсь!!!!
Відповісти
ПРОДАЖНІ ШКУРИ!!! ЗАПРОДАНЦІ! Самі допустили терористів, а тепер права качають... Назад туди значить!
Відповісти
Гнати в Данбасс, щоб аж піря сипалось!!!Совок!
Відповісти
до коментаторів-перед тим як осуджувати,переконайтесь в достовірноті інформації.а головне зверніть увагу на тих хто озлоблює народ по принципу "розділяй та властвуй".і ще задумайтесь, чи винні прості люди."пани воюють.та чому у людей повинні чуби тріщати?"мудрі та миролюбиві Християни у важкий час повинні обєднуватись,прощаючи та підтримуючи один-одного
Відповісти
Я так розумію на сході України бушує синдром "царька". А чи прийняли б вони нас так як ми їх?
Сумніваюсь..
Відповісти
на схід додому вже хватить біженців з грузіі які тількі квартири бомблять
Відповісти
Слава БОГУ що в нас мир,можливо нам легко судити.
Відповісти
Вороги здійснили свій план- розкололи Україну і людей налаштували один проти одного.Зараз поменше треба когось слухати, просто кожному треба лишатись людиною,а не осуджувати.
Відповісти
Охреніли взагалі?
Відповісти
пулю вам в лоб.ополченцап=м не помогли.думали тут буде класно.ошиблися.тут з голоду умрете
Відповісти
не давати їсти, поки на роботу не підуть))
Відповісти
На яку таку роботу?
Роботодавець х-нов!!!!!
"За станом на 1 січня 2014 року, інформував центр зайнятості кількість зареєстрованих безробітних становила 11 088 осіб, з них отримували допомогу по безробіттю 9069 осіб, проходили професійне навчання 265 безробітних.

Серед зареєстрованих безробітних 56,4% (6258 осіб) становлять жінки, 51,1% (5247 осіб) – молодь, 39,3% (4355 осіб) – мешканці сільської місцевості.
Відповісти
Через отих переселенців виникає купа проблем у місцевих. Нам також потрібна робота,потрібне покращення житлових умов. Не ми кричали про відділення і створення "республік". Гнати їх назад,а слідуючих не пускати!!!!
Відповісти
Прежде чем осуждать, посмотрите на себя!!! вы только можете осуждать и наговаривать!!! у нас трудолюбивый народ, а работу трудно найти без прописки.
Відповісти
Прежде чем осуждать, посмотрите на себя!!! вы только можете осуждать и наговаривать!!! у нас трудолюбивый народ, а работу трудно найти без прописки.
Відповісти
Останні новини
Переселенці зі Сходу на Волині вимагають грошей
05 липень, 2014, 15:42