На Волині встановили символічний знак «Серце миру». ФОТО

На Волині встановили символічний знак «Серце миру». ФОТО
Символічний знак «Серце миру» в рамках святкування Дня міста відкрили при вході у піцерію «Классік», що поряд з Народним домом «Просвіта».

Це величезне металеве серце, за словами директора закладу Романа Дідицького та ініціатора цієї ідеї, символізує любов, мир та злагоду в нашій державі.

Міський голова Ковеля Олег Кіндер привітав присутніх зі святом та виконав ще одну приємну місію – почепив на металеву конструкцію навісний замок – замок миру.

Однак до нього міцно закрили на ключ на «Серці миру» свій замок - замок любові директор «Классіка» Роман та його дружина Олена. Тим самим започаткували гарну традицію: всім закоханим на символічному знакові лишати замочки – як символ любові та відданості одне одному.

Організатори свята запропонували цікаву розважальну програму як для батьків дітей, так і самої малечі, якої на той час вже зібралося чимало. Зокрема, вони малювали на асфальті свою мрію, за що отримували смачні подарунки, поки дорослі проходити тест на найдовший поцілунок. Пара-переможець стала володарем сертифікату на романтичну вечерю в піцерії.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
про голуба миру знаю, про серце миру перший раз чую... що тільки не вигадають
Відповісти
Стараються всім чим можна привернути до себе увагу, не розумію, який сенс має ця металічна конструкція в даній ситуації в країні, якась дурня
Відповісти
А який зв'язок між замками закоханих і війною в країні?
Відповісти