Автодор вибачився за волинські дороги

Автодор вибачився за волинські дороги
Представник Служби автомобільних доріг вибачився перед волинянами за відсутність достатнього комфорту при пересуванні дорогами.

Заступник начальника Служби автомобільних доріг в області Ншан Антонян під час оперативної наради у Волинській ОДА в понеділок, 7 липня заявив: «Хотів би вибачитися перед волинянами за те, який дискомфорт ви відчуваєте, коли їдете. Але ми намагаємося зробити все, щоб покращити стан доріг», - відзначив він.

Серед основних проблем, які заважають проводити плановий ремонт доріг у повному обсязі, він відзначив інфляцію та відсутність достатніх видатків із бюджетів різних рівнів.

Зокрема він відзначив, що лише нещодавно працівникам Служби автомобільних доріг у області зарплату виплатили за березень.

Довідка

Служба автомобільних доріг у Волинській області є державною організацією, що належить до сфери управління Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор), яке відповідно до Указу Президента України від 13.04.2011 № 456/2011 "Про Положення про Державне агентство автомобільних доріг України" є правонаступником Державної служби автомобільних доріг України.

У віданні Служби автомобільних доріг у Волинській області перебуває мережа автодоріг загального користування протяжністю 6195,3 км, з них 1824,3 км – автодороги державного значення, 4371,0 км – місцевого. На автодорогах розміщено 388 мостів та шляхопроводів протяжністю 8348 погонних метрів, 4955 штук залізобетонних водопропускних труб загальною довжиною 68 281п.м, автопавільйонів 1166, придорожніх насаджень 1852,2 км, майданчиків для зупинок автомобілів 1682 шт. та інші інженерні споруди (з сайту служби).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що там вибачатись?! Красти треба меньше!!!
Відповісти
Він що перед дружиною вибачається вдома?Одна дорога від Марьянівки до села Брани - повний абзац, сафарі. Не справляєшся з своїми обовязками - вали з посади!!!
Відповісти
Сам вали.
Відповісти
Посполітак і Кінах - це найбільші злодії серед волинських дорожників. Куди тільки дивиться керівництво області, де люстрація? Якщо ці особи та їх родичі й далі будуть керувати Службою автодоріг в області, то "якісні" ями та корупція гарантовані.
Відповісти