Білоруси формують загін для війни з московськими окупантами в Україні

Білоруси формують загін для війни з московськими окупантами в Україні
Білоруси готуються сформувати загін спротиву «Пагоня» для участі у бойових діях проти російських терористів на Сході України.

Про це повідомив заступник голови Волинської обласної ради Ігор Гузь у Фейсбуці.

Гузь пише, що його друг-білорус «проходить спецпідготовку для участі в українських добровольчих батальйонах супроти московських окупантів на Сході України»

«Найближчим часом буде сформований білоруський загін спротиву "Пагоня". Запрошуємо білоруських патріотів долучитися до оборони української землі», - написав Ігор Гузь.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гузю аби на чому небудь попіаритись. Він методами не брєзгує. Куди небудь себе ліпить аби тіпа щось робити, а реально нічого ще на посаді не зробив. Писульки пише і планшет мучить.
Відповісти
Фу, як не гарно Гузю на такому собі рекламу робити. Він вже скоро буде зубні пасти і щітки рекламувати аби бабло платили.
Відповісти
А мордочка то в Гузя відкормлена стала. Добре багатих друзів мати. Вони і накормлять, і одінуть і машину куплять. Аби тільки робив те, що їм треба. Наприклад на посади просовував. Тоді друзі друзів і особистий піар влаштують. Не имей 100 рублей, а имей 100 друзей- цей девіз заступник голови облради, Ігор Гузь знає на відмінно.
Волинь пост під Гузя добре підмятий, так що навряд чи ви таку голу правду опублікуєте. Але не думайте, що народ чи сліпий, чи дурний і не знає про діяльність Гузя собі в карман причому на всьому.
Відповісти
Останні новини
Білоруси формують загін для війни з московськими окупантами в Україні
07 липень, 2014, 10:50