Положинський подумує розпускати гурт «Тартак»

Положинський подумує розпускати гурт «Тартак»
Лідер гурту «Тартак» Олександр Положинський розмірковує над тим, що робити далі з гуртом, якому незабаром виповниться вже 18 років, і пропонує фанатам обрати кілька варіантів. Про це на своїй сторінці у Facebook написав співак, передає УНН.

"Концертів у нас зараз зовсім мало. І це не дивно - в країні війна, переділ влади та власності, жахливий спадок від "папєрєдніків", непевне майбутнє, вбиті, поранені, зниклі, полонені. Від повного депресняку рятує лише студійна робота, яка і відволікає трохи, і надихає, і вселяє віру в краще прийдешнє. Але хочеться грати концерти - які дають і живе спілкування, і купу позитивних емоцій, і розуміння, що ти недаремно живеш, і, чого приховувати, заробіток, частину якого можна було би витрачати не лише на себе та "творчі" потреби, але й на інші добрі справи. З концертами ж щось не дуже складається. Маємо їх аж один на місяць, і те було б нічого, якби ті концерти відвідувало більше людей",- заначив співак.

Музикант розмірковує над тим, що робити далі з гуртом, якому незабаром виповниться вже 18 років, і пропонує фанатам обрати кілька варіантів: відсвяткувати 18-річчя "Тартака" прощальним концертом, подякувати одне одному за дружбу та співпрацю і займатися кожному своїми справами; відіграти останній із запланованих на даний час концертів і оголосити про припинення існування "Тартака" на невизначений термін до кращих часів; зайнятися проектом "Був'є", а в "Тартаку" більше повноважень і відповідальності передати хлопцям.

"Наостанок, хочу наголосити на деяких моментах. По-перше, це не крик відчаю, не голосіння, не скарги на життя - лише намагання зрозуміти ситуацію, як її видно вашими очима, та порадитися, що ви думаєте з цього приводу. По-друге, я не помираю з голоду, мені на життя цілком витрачає, але розвиток "Тартака", в тому числі, залежить і від фінансових витрат на нього, тож ж треба зрозуміти, чи варто щось витрачати. "Тартак" - це ж не лише я, в якого ні родини, ні дітей, але й музиканти з дітьми-родинами, але й люди, які мають можливість на "Тартаку" щось заробити, і прихильники, для життя яких "Тартак" має якесь значення", - підсумував Положинський.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сашко, тримай гурт гуртом, ТАРТАК - це сила!!! Все зміниться на краще. З часом спонсори знайдуться. Олігархам надоїсть свої армії створювати, може зрозуміють, що треба в мистецтво вкладати. А сам - твори і надихай...
Відповісти