Луганські бойовики стверджують, що розжилися авіацією

Луганські бойовики стверджують, що розжилися авіацією
Луганські бойовики стверджують, що розжилися авіацією - так запевняє самопризначений міністр самопроголошеної ЛНР Ігор Плотницький, повідомляє ТСН з посиланням на "Спецкор".

За словами Плотницького, український СУ-25 з невідомих причин був змушений зайти на незаплановану посадку невідомо де і потрапив до бойовиків.

Цю інформацію категорично заперечили у штабі АТО. Водночас, губернатор Луганської області Ірина Веригіна у коментарі виданню "Українська правда" припустила, що таким чином бойовики наперед пояснюють майбутню появу літаків з українською символікою.

Утім, воюватимуть вони зовсім не на українському боці. За даними губернатора, за 20 кілометрів від кордону у Ростовській області, до міста Міллерове перегнали захоплені у Криму українські літаки.

Інформацію про концентрацію військ поблизу Міллерова підтверджують і українські прикордонники. Там повідомили про 10 вертольотів, які розташовані напроти кордону Харківщини, а також про нову тактичну групу поблизу Міллерова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Валить їх зразу на кордоні!!! І це всі розуміють "таким чином бойовики наперед пояснюють майбутню появу літаків з українською символікою".
Відповісти