У Луцьку немає переповнених садочків, - мерія

У Луцьку є 6 чергових садочків на 2110 місць, однак вони заповнені лише на 50%, - запевняє заступник луцького міського голови Святослав Кравчук.

Про це він розповів під час оперативної наради в міськраді у вівторок, 8 липня.

За словами Кравчука, 7 липня у садочки прийшла лише 1151 дитина, тобто, переповнених груп немає.

Нагадаємо, раніше телеканал ZIK повідомляв, що до луцького дитсадка «Дивосвіт» на літній період батьки записали понад 400 дітей.

Потрапити навіть до старшої групи охочих тут майже вдвічі більше, ніж зазвичай. Вихователі розповідають: у перший день прийшло лише 230 дітей, тож вдалося розмістити усіх малюків, однак, побоюються того, що буде далі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай Кравчук восени завітає у садочки і тоді роскаже про заповненість
Відповісти
А те, що в цих садках зразу ж з порога просять заплатити "на фонди садочка". здати гроші ще на якісь неіснуючі проблеми і т.д. Першого липня туди йшла "хмара" дітей - вихователі були шоковані. Якщо в ясельні групі 30 діток 2-3 років - це нормально??
Відповісти
Як Кравчук може порівнювати наповнюваність дітьми в садочках в літку?
Відповісти
Всі чиновники не бачать що робиться під їх ногами. І дороги найкращі і садочки майже порожні. Питання до електронного реєстру. Чому така г... програма. Діти записані в різні садочки по декілька разів. В одних ще стоять на черзі в інші вже зараховані. Можна записатися лише 1 раз. Жодної нормальної інф. скільки на справді планується набрати діток і які шанси що дитина піде в садочок цього року а не простоїть в черзі записана в садочок і зразу в школу... Перш ніж писати Кравчук хоч би поцікавився дійсним станом справ. А так не компетентний чиновник. Це досить болюче питання до якого ганебне ставлення!
Відповісти
Брехун.Хоть трохи би слідкував за роботою.
Відповісти
Хапуга кравчук вже зовсім відчуття страху загубив!Це ж треба так публічно брехати!Потрібно його за шкіру осінню в садочок №26 затягнути і в реальності показати який там "непереповнений" садочок!Та заодне провести по району,щоб сам наглядно переконався скільки діток сидять в дома і не мають можливості піти в садочок у заязку з відсутністю там для них місць!
Відповісти
Чиновники недолугі, придумали цей реєстр і тішаться недоробкою недосконалою , а завідуючі вже видумують нові схеми як дітей поза чергою влаштовувати. Іхні діти мабуть влаштовані без проблем і не в переповнених групах? Цікаво, чи з чиновників теж в садках побори беруть, чи для них там теж пільги ?
Відповісти
немає, бо діти роками в черзі стоять
Відповісти
В садочку номер девять в одній групі лише 14 ліжечок, а діток прийшло в групу -19. уявляєте, який стрес отримали діти,чким не вистачило місця
Відповісти
У мене дитина восени піде в старшу групу в садочку міста Луцька, де буде 50 дітей!!!!!!!!!!!!!!
Як, взагалі, міськрада може повідомляти про заповненість садочків ВЛІТКУ! - це вкрай некомпетентно, коли працює тільки 4 садочки з 30, а журналістам писати неперевірену та необєктивну інформацію СОРОМНО!
Замість того, щоб звітувати про заповненість 4 садочків влітку, краще подумали про вирішення проблеми невідповідності ніяким нормам наповненості груп в садочках на протязі навчального року???!!!! створення додаткових
Відповісти
Чергові садочки заповнені на 50%тому,що вихователі змушують батьків,які не працюють писати відмову від перебування дитини в садочку на літній період,мотивуючи,що мама вдома сидить. А може батьки хочуть платити гроші і водити дитину в садочок,бо їй там цікаво,а може такі сімейні обставини, але ні -відмовляйтесь. Ось вам і неповна заповненність.
Відповісти
Наш черговий садок №40. Спочатку ми написали туди заяву на літо. Але в кінці чрвня вихователь сказала батькам. котрі виявили раніше бажання водити діток в садок №40 в період липень-серпень, чи не могли б ми почергово водити туди дітей, бо садок переповнений і дуже багато діток там буде, і причому різного віку в одній групі. Тобто, напр., якщо з групи є умовно 10 заяв, то половину з них водять діток два тижні, інші в цей період вдома, потім навпаки, щоб не перевантажувати вихователів. Шановний, Пане, ви про яку відсутність і недобір ведете мову????? У нас в групі в квітні-червні було 34 дитини (добрали тих яким ще не було 2 роки), а шкафчиків 24, а ЛІЖОК - 22!!!!!!!!!!!! Не бажаєте вникнути в суть справжніх проблем садочків міста??????????!!!!!!!!
Відповісти
Моя особиста думка,що Кравчук не хоче бачити цієї проблеми і з так званих фондів отримує відкат.Все дуже просто!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку немає переповнених садочків, - мерія
08 липень, 2014, 09:24