У Луцькій міськраді планують кадрові чистки

У Луцькій міськраді планують кадрові чистки
За розпорядженням Миколи Романюка, у Луцькій міськраді переглянуть штатні розписи та скоротять як мінімум 10 працівників.

Про це розповів сам мер під час оперативної наради у вівторок, 8 липня.

З його словами, не всі працівники міськради зрозуміли, що «країна змінилася», тобто те, що після Революції гідності потрібні нові підходи до роботи.

«Може хтось думав, що нічого не треба змінювати, що це все так, пошуміли на Майдані, і нічого не зміниться», - відзначив він.

Романюк пояснив, що всіх працівників міськради звільнять, а потім будуть набирали знову, зважаючи на ініціативність та інші професійні характеристики і результати роботи.

Серед скорочених будуть «в тому числі начальники управлінь, заступники начальників управлінь», - відзначив мер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як завжди вакансії скоротять і прозвітують про величезну роботу і покажуть заощаджені цифри.
Відповісти
Кадрова чистка міськради відбудеться тільки в тому випадку,коли під корінь вичистити звідти геть усі старі кадри бездарних нероб на чолі з романюком і його "бравою" командою!Повинне відбутися повне перезавантаження!Тільки тоді буде толк!
Відповісти
Голова міста - класний чоловік як людина, і як голова, але слабенько розбирається в людях. Тому й працює за радянськими методами за принципом "він - хороший хлопець". І тримає цих "хороших" напіврадянського розливу хлопців і дівчат. Хто б йому популярно пояснив, що термін "хороший хлопець" закінчився в серпні 1991 року. Зараз така "спеціальність" не існує. Висновки прості: викинути відсотків 20 тих, хто грає на роботі в комп’ютері тріньку чи розглядає відео "секс на природі", чистить нігті, розповідає теревені і з нетерпінням чекає 17-ї години. Це треба зробити негайно, щоб всім аукнулось і принадно не було. Якщо він це зробить, то справді буде дуже хорошим хлопцем.
Відповісти
добре там, де нас нама
Відповісти
а скільки зараз по штату працівників в міськраді Луцька ?
Відповісти
Навіщо прикриватись майданом.На майдані висувались вимоги забрати всі пільги і привілеї у нашої влади.Так ,що потрібно починати з себе : відмовитись від надбавок,автопарку в міській Раді (влада повинна їздити міським транспортом,щоб буди ближчими з народом),витратами на всіляки бенефіси і т.д. А не позбавляти простих людей роботи і викидати на вулицю для того,щоб поставити галочку у своїй роботі.Досить грати на публіку! Починайте зміни з себе поки не пізно,а то в людей терпіння не залізне!!!
Відповісти
це все робиться заради економії фонду зарплати: при повторному наборі на роботу втрачається індексація зарплати (300-500 грн щомісячно з кожного),зараз оклади простих працівників- це мінімалка.
Відповісти
як колись відповідав Кривицький на пропозицію скоротити апарат: "Сократим аппарат-удлинним змеевик".
Відповісти
Останні новини
У Луцькій міськраді планують кадрові чистки
08 липень, 2014, 10:03