За вбивство сусіда волинянину дали три роки умовно

За вбивство сусіда волинянину дали три роки умовно
П’ять років позбавлення волі із випробувальним терміном три роки дали волинянину за вбивство сусіда.

Чоловік побив його і залишив помирати, - повідомляють у прес-службі волинської міліції.

У ліжку побитого, але ще живого брата побачила рідна сестра. Жінка відразу викликала швидку й працівників міліції. Постраждалого доправили у Горохівську центральну районну лікарню, але в реанімаційному відділенні чоловік від отриманих побоїв помер. За фактом відкрили кримінальне провадження.

Правоохоронці встановили, що того вечора підсудний близько опівночі повернувся додому з відрядження. Незважаючи на пізню пору доби, дружини вдома не було. Мати розповіла синові, що жінка, коли його вдома немає, часто ночує у сусіда. Розлючений чоловік попрямував до сусідської господи. Вхідні двері в будинок були відчинені. Присвічуючи мобільним телефоном, підсудний побачив, як у кімнаті на різних ліжках спали його дружина і господар дому.

Ревнивець почав з’ясовувати стосунки із захмелілою жінкою, однак вона була занадто п'яна. Від криків прокинувся сусід і пояснив, що з жінкою інтимних стосунків він не мав, однак його племінник не відмовився б. Від цих слів чоловіка охопила неймовірна лють: із усієї сили він наніс сусіду кілька ударів в обличчя і вийшов із будинку, зачинивши вхідні двері на замок.

Горохівський районний суд, розглянувши кримінальну справу, визнав підсудного винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, і присудив покарання п’ять років позбавлення волі із випробувальним терміном три роки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За вбивство сусіда волинянину дали три роки умовно
08 липень, 2014, 11:27