Керівник ДАІ Луцька пообіцяв, що світлофорів у місті побільшає

Керівник ДАІ Луцька пообіцяв, що світлофорів у місті побільшає
Серед претендентів на посаду очільника Відділу Державтоінспекції УМВС України у місті Луцьку - всього одна людина, й до того ж займається виконанням саме цих обов"язків.

У вівторок, 8 липня відбулося громадське обговорення кандидатур на місце начальника луцького підрозділу ДАІ.

На громадське обговорення претендентів на посаду очільника відділення ДАІ з обслуговування Луцька висунута одна кандидатура – Віктор Главічка.

Претендентів мало бути більше, однак вони на громадські слухання так і не з’явилися, зазначила активістка Марія Доманська.

До слова, Віктор Главічка нині - виконувач обов'язків начальника відділення ДАІ з обслуговування міста Луцька.

На громадські слухання прийшли заступник керівника луцького штабу волинської Самооборони Богдан Климчук, керівник громадської організації «Автомайдан України» Ігор Оборонов, керівник ГО «Автомайдан Волинь» Сергій Поха та інші громадські активісти.

Віктор Главічка очолював Луцьке відділення ДАІ УМВС України у Волинській області з 2010 року до 2013 року. Минулоріч у квітні його на посаді змінив Владислав Іщенко.

А у січні 2014 року Главічка знову став очолювати відділення ДАІ з обслуговування Луцька, правда вже як виконувач обов’язків.

Він переконував присутніх, що на посаді начальника здатен зробити більше для безпеки лучан на вулицях міста. Так Главічка пообіцяв, що на найбільш аварійно небезпечних місцях Луцька встановлять світлофори.

За його словами, вже у скорому часі світлофор повинен з’явитися на перетині вулиць Чернишевського-Шевченка.

Главічка також говорив, що посилить контроль за особовим складом, буде протидіяти корупції.

Сергій Поха поцікавився у претендента, чи готовий він піти з посади, якщо з часом його робота перестане влаштовувати громадськість. Щоправда, чітко відповісти на це питання Віктор Главічка не зміг.

Цікавило представників «Самооборони» і «Автомайдану» ситуація із паркуванням автомобілів у невстановлених місцях та проблеми випадків хабарництва серед інспекторів ДАІ. З усім Главічка пообіцяв навести лад у разі призначення його начальником.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДАІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поставте світлофор біля Променя!
Відповісти
Краще, щоб, не світофорів побільшало,а ям поменшало,та з'явилась розмітка на дорозі, знаки, освітлення всіх пішоходних переходів,а також щоб постів ДАІ побільшало,бо останнім часом на дорогах такий безлад.
Відповісти
Останні новини
Керівник ДАІ Луцька пообіцяв, що світлофорів у місті побільшає
08 липень, 2014, 13:45