Як луцькі самооборонівці вночі ловили дебоширів. ЗВІТ

Як луцькі самооборонівці вночі ловили дебоширів. ЗВІТ
Члени групи швидкого реагування "Самооборони Майдану" вночі патрулювали вулиці Луцька.

Звіт про патрулювання у ніч з 5 на 6 липня опублікував у Фейсбуці заступник керівника штабу самооборонівців на Волині Богдан Климчук.

Окрім звіту Климчук написав що своєю роботою самооборонівці не хочуть замінити правоохоронців, натомість "примушують" їх працювати.

"Вважаємо, що завданнями "Самооборони" є саме контроль діяльності державних органів, і в тому числі правоохоронних, примус їх до роботи, а не безпосереднє виконання їхньої роботи. «Самооборона» працює, а хтось отримує чергові «зірочки», заробітну платню та надбавки", - зазначив активіст.

Публікуємо звіт повністю без правок:

"Звіт по діяльності ГШР ГФ з ОГП «Самооборона Волині» у період 05-06 липня 2014 Олександра Ніколайчука. Дякуємо хлопці за пророблену роботу.

05.07.2014 23:10, успішна контрольна закупка алкоголю у продуктовому магазині за адресою м. Луцьк, вул. Теремнівська, 132А (на кінцевій зупинці маршрутного автобуса №9, навпроти районної лікарні). Проведено профілактичну бесіду.

06.07.2014 00:00-00:30, виїзд на прохання чергового міськвідділу по виклику в чергову частину МВС м. Луцька про шум та розпивання алкоголю на Замковій площі. Перша компанія молоді: надзвичайно голосно увімкнена автомагнітола в автомобілі Шкода Октавіа сріблястого кольору, транзитний н. з. Т4 СІ 1082. Друга компанія прийняла увесь алкоголь і прибирала біля себе сміття.
Вважаємо за доцільне, ГШР-ам самостійно заїжджати з інспекціями на площу перед замком, як-не-як, а це візитівка нашого міста.

06.07.2014 00:30-02:30, патрулювання автомобілем району ДПЗ, вулиць Львівська, Володимирська, Ковельська. Виявлено кілька фактів розпивання алкоголю на зупинках та лавках у зазначених районах. Кожен факт порушення припинений, проведено профілактичні розмови.

Кінцева зупинка по вул. Володимирській, перед поворотом на Омеляник. Три зухвалі чоловіки відмовилися реагувати на зауваження, представляючись офіцерами МВС та командиром одного із спецпідрозділів. Вибачте, але іншим разом, не дивлячись на «заслуги» та вік, доведеться застосовувати заходи фізичного впливу та спецзасоби.

06.07.2014 03:11-06:20, виїзд за інформацією від МВС м. Луцька про те, що на дорозі біля будинку за адресою вул. С. Бандери, 13 група чоловіків б’є та трощить автомобіль.

Прибувши вчасно, затримали на місці злочину молодого чоловіка із Дніпропетровщини, на вигляд у стані наркотичного сп’яніння, і передали працівникам міліції, котрі на виклик, як завжди, приїхали пізніше.

Під час огляду сусідніх дворів біля місця злочину виявили і затримали іншого співучасника і, також, передали "людям у погонах". На наше переконання, досліджуючи факти, був, як мінімум, ще один співучасник злочину. Допомогли міліціонерам оформити процесуальні документи по фіксації злочину".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
продовжують кататись... Головне - ні за що НЕ ВІДПОВІДАТИ!
Відповісти
Видно дісталось тобі від самооборони, алкашок дворовий.
Відповісти
Біля Меркурія, та прилеглих до нього дворах часто розпивають спирті напої, та не рідко вживають наркотичні засоби!
Відповісти
Нагадаю номера чергового штабу.
0663418053
0671100577
Телефон 102 теж ніхто не відміняв.
Відповісти
На Братковського є точка по продажу наркотиків.
Відповісти
Молодці. Статистика за ніч в міліції значно скупіша. Пропоную погнати в шию керівництво МВС зі заступниками, якщо "любителі" з самооборони виконують охорону правопорядку краще від "профі", яким за це гроші платять
Відповісти
Молодці хлопці так тримати дай Вам Бог здоровя та сили.....А те що заборонили продавати алкоголь після 22 то взагалі супер .......Відчутно відразу....
Відповісти