Самооборона Волині просить про юридичну допомогу

Самооборона Волині просить про юридичну допомогу
Самооборона Волині просить зголоситися волонтерів-юристів, які могли б надавати будь-яку посильну допомогу в її діяльності.

Так, потрібні консультації юридичного характеру: часто по телефону, в режимі «гарячої лінії».

«Проблема в тому, що до нас іде шквал дзвінків від звичайних волинян, які в теперішній час просто не знають, до кого звертатися у скрутній ситуації. Люди зневірилися в офіційних органах, що мали б бути покликані їм на допомогу. Багато хто роками ходить по колу, отримуючи замість допомоги відписки і «відсилки». Часто дзвонять просто з відчаю, що не знають, куди звернутися зі своєю проблемою», - розказує активіст Самооборони Сергій Рижков.

Відтак, громадські активісти будуть раді будь-якій юридичній допомозі.

Небайдужих адвокатів, юрисконсультів, які готові допомогти, просять звертатися до Самооборони Волині за адресою: м.Луцьк, пр.Перемоги,14, 2-ий поверх або за телефонами: 067-11-00-577,067-11-00-677,066-34-18-053.

При цьому самооборонівці просять вказати, яку допомогу і в якому обсязі юрист готовий надати: повідомити свій номер телефону для переадресування на нього проблемних дзвінків, консультації активістів в процесі їх громадської діяльності та громадян, що потребують допомоги, тощо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звертатись треба або в прокуратуру, або в суд. Якщо результату не має, облрада має висловити недовіру покурору області. Так і пояснюйте людям.
Відповісти
Останні новини
Самооборона Волині просить про юридичну допомогу
09 липень, 2014, 11:45