Волинь долучилася до благодійної акції допомоги дітям Донбасу*

Партія розвитку України створює пункти прийому гуманітарної допомоги в обласних центрах і пункти розподілу в містах, що опинилися в зоні АТО. Це Слов'янськ, Святогорськ, Червоний Лиман та інші.

Партією розвитку України започатковано великий комплексний проект щодо захисту прав дітей, постраждалих внаслідок збройного конфлікту на сході України – програму «Діти неоголошеної війни».

«Проект передбачає чимало напрямків – від забезпечення дітей продуктами харчування і допомоги у лікуванні та оздоровленні до сприяння у питаннях переселення сімей, які внаслідок конфлікту лишилися житла. Окремо створюється група, яка надаватиме мешканцям із зони АТО психологічну допомогу. Проект реалізовуватиметься упродовж усього періоду проведення АТО, а після її завершення також продовжиться. Адже проблеми сімей після закінчення антитерористичної операції не зникнуть, а багато з них навпаки актуалізуються. Це і проблема інвалідизації дітей, визначення статусів, проблеми, пов’язані з безпритульністю, соціальним сирітством», - підкреслив член Політради Партії розвитку України Юрій Павленко.

Зараз партія опікується передачею допомоги дітям Донбасу. У понеділок 7 липня на Донеччину прибув перший вантаж. Привезли дитяче харчування, медикаменти, памперси, воду, предмети першої необхідності. Члени Політичної ради партії Юрій Павленко, Олександр Шаталов, Денис Ржавський, активісти Харківської обласної партійної організації передали 5 тонн гуманітарної допомоги дітям.

«Ми зібрали першу партію гуманітарного вантажу, відвідали міста Слов'янськ, Светогорськ (де зараз знаходяться діти із зони конфлікту, і де існує розподільний центр для гуманітарної допомоги), і селище Миколаєвка, недалеко від якого йшли запеклі бої. У Миколаєвці є багатоповерхові будинки, які майже повністю зруйновані. Дуже часто та гуманітарна допомога, яку доставляють у Слов'янськ, до цього населеного пункту просто не доходить. Тому для жителів Николаевки, привезений нами вантаж, був дуже важливий і потрібний», - розповів Денис Ржавський.

Перебуваючи в зоні конфлікту, члени Партії розвитку попросили людей сформувати список найнеобхіднішого для них в даний момент.

Найбільше потребують діти пляшок з питною водою, продуктів харчування, у тому числі: дитяче харчування - сухі суміші, баночне харчування, сухе і згущене молоко, овочі – картоплю, моркву, капусту, буряк, цибулю, огірки, помідори, кабачки, м’ясні та рибні консерви, сіль і цукор, печиво, цукерки. Також необхідні засоби гігієни – вологі серветки, памперси, туалетний папір тощо.

Гуманітарна допомога, яку Партія розвитку України зібрала в Києві, - це перша частина безстрокової акції «Діти неоголошеної війни». Практично по усій Україні активісти і прибічники партії формують вантажі з найнеобхіднішим для дітей з постраждалих територій. Центри по збору гуманітарної допомоги діятимуть практично в кожному регіоні країни.

Працює «гаряча лінія» контактного центру 0-800-212-212.

У Волинській області пункт прийому благодійної допомоги дітям, постраждалим під час збройного конфлікту, працює за адресою Луцьк, пр. Волі, 8 Час роботи пункту 11.00-13.00. Телефон для довідок (0332)290690


Запрошуємо всіх, хто небайдужий до чужого горя, надати посильну допомогу. Чекаємо на вас!







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Льовочкін аж із шкіри лізе, так хоче зі своїми недобитками регіоналами попасти в парламент
Відповісти
Останні новини
Волинь долучилася до благодійної акції допомоги дітям Донбасу*
09 липень, 2014, 09:56