У мережі з'явилося відео молодої Джолі під героїном. ФОТО. ВІДЕО

У мережі з'явилося відео молодої Джолі під героїном. ФОТО. ВІДЕО
Відео, на якому Анджеліна Джолі "під кайфом", виклали в інтернет.

Акторка із налитими кров'ю очима та подряпаними руками ходить по кімнаті і розмовляє з батьком про родину, в той час як наркодиллер знімає її на камеру, - пише Gazeta.ua.

У ролику важко пізнати володарку Оскара та борця за права людини, якою Анджеліна відома сьогодні.

Відео зняли у 1999 році у квартирі на Манхетенні, коли Джолі вживала героїн та кокаїн. Сьогодні Джолі пригадує ті часи, як темний та дуже небезпечний період свого життя, який вона рада що пережила.

Першими показали відео The National Enquirer. Наркоторгівець розповів, що Анджеліна була його клієнтом декілька років і він продавав їй героїн та кокаїн.

"Вона сказала, що хоче щоб я заїхав до неї", - це був її спосіб сказати мені, що їй потрібні наркотики, - розповідає наркоділок, - я тоді тільки придбав відео камеру, вирішив взяти її з собою. Коли я приїхав то дав їй наркотики, а вона мені гроші".

За словами наркодилера, Джолі було все одно, хто в кімнаті, і вона вживала наркотики при ньому. За його словами, одного разу зірка під наркотиками давала інтерв'ю і говорила про її стрічку "Вона", за яку акторка потримала Оскар.

Також Джолі розмовляла з ним про свій сексуальний досвід, БДСМ і лесбійські ігри. Акторка розповіла, що мала секс з колегою Дженні Шиміцу, коли вони грали разом у фільмі "Foxfire"

"Я пройшла крізь важкі та темні часи і вижила. Я не померла молодою, тому дуже щаслива. Було багато артистів, які не змогли впоратися з залежністю", - говорила пізніше Джолі.

"Я думаю, люди можуть уявити, що я робила погані речі, але я робила гірші, - говорить зірка "Лари Крофт", - з багатьох причин я не маю бути тут. Кожного разу ти думаєш про те, що ці страшні речі могли зайти занадто далеко".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
от якби в мережі зявилось таке відео як з Памелою Андерсон і її бойфрендом-рокером, то було б цікавіше, а то це якась муть
Відповісти
Останні новини
У мережі з'явилося відео молодої Джолі під героїном. ФОТО. ВІДЕО
09 липень, 2014, 10:56