Провал збірної Бразилії: зневіра й сльози вболівальників. ФОТО

Провал збірної Бразилії: зневіра й сльози вболівальників. ФОТО
Поразка збірної Бразилії у півфіналі Кубка світу від Німеччини з рахунком 1:7 стала справжньою трагедією для країни.

Вже після другого голу вболівальники на трибунах не стримували сліз і відчаю. Після п'ятого деякі йшли зі стадіону, - пише Gazeta.ua.

Самі футболісти після гри знайшли в собі сили попросити вибачення у вболівальників за ганебний програш.

Тіаго Сілва не грав у півфіналі через дискваліфікацію і спостерігав за побиттям своєї збірної з боку: "Цей результат залишиться на нас клеймом на все життя. Сподіваюся, моя сім'я допоможе мені знайти сили, щоб впоратися з цим".

Луїс Густаво: "Нам потрібно стежити за такими командами, як Німеччина, щоб вчитися. Тактично вони були просто прекрасні".

Марсело: "Сьогодні був найгірший день в житті всіх футболістів. Бразильський народ має повне право критикувати нас".

Жуліо Сезар: "Після першого пропущеного гола у нас опустилися руки. Що поробиш. Тепер нам треба повернутися додому, обійняти рідних. Шкода, що ми їх засмутили. Неможливо пояснити незрозуміле. Ми повинні визнати велич німецького футболу, його збірної, яка грає разом вже шість років".

Луїс Феліпе Сколарі: "Це найгірший день у моєму житті. Насамперед звертаюся до людей: будь-ласка, вибачте нас за цю жахливу помилку".

Давід Луїз: "Приношу вибачення всім. Всім бразильцям. Я просто хотів бачити посмішки людей. Дуже хотілося бачити бразильців щасливими — хоча б через футбол. Але Німеччина була кращою від нас. Вони підготувалися краще і грали теж краще. Це дуже сумний день. Але це ще й день, з якого потрібно винести урок".

Тепер збірна Бразилії зіграє у матчі за третє місце. Суперник господарів мундіалю визначиться сьогодні у матчі Аргентина — Голландія.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: футбол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.