Голова Волинської ОДА прокоментував своє можливе звільнення

Голова Волинської ОДА прокоментував своє можливе звільнення
Григорій Пустовіт каже, що ймовірність заміни голови обласної державної адміністрації з’явилася у перший день його призначення.

Про це він сказав, відповідаючи на питання чату на ВолиньPost.

"У той період, коли я очолив обласну державну адміністрацію, в тих умовах, коли і як це відбувалося, всі розуміли, що всі призначення, що відбуваються, носять тимчасовий характер", - зазначив він.

"Я розумію, що з обранням нового Президента має змінитися вся структура виконавчої влади і не лише… Але я так само розумію, що ми живемо не у президентсько-парламентській, а у парламентсько-президентській державі, де не все залежить від волі Президента", - зауважив Пустовіт.

Також голова ОДА додав, що розуміє, що зараз відбуваються інтенсивні переговори на найвищих щаблях влади щодо майбутніх виборів до Верховної Ради, щодо децентралізації влади на місцях, щодо конфігурації нової коаліції, щодо складу Кабміну та керівництва облдержадміністрацій.

"Тому вважаю призначення нового голови ОДА очікуваним", - сказав він.

"Визначати прізвище нового керманича ОДА мають спільно Кабмін, що дає погодження на призначення, і Президент, який своїм указом, на підставі подання Кабміну, призначає голову ОДА", - підсумував Пустовіт.

Пізніше він додав: "Я чув багато прізвищ ймовірних кандидатів на посаду голови ОДА і в тому числі Гунчика Володимира Петровича".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"ми живемо не у президентсько-парламентській, а у парламентсько-президентській державі, де не все залежить від волі Президента". Ох як хоче на своїй посаді залишитись!:)
Відповісти
пустопліт !!!
Відповісти
Навіщо цей ваш чат з Пустовітом? Rjkb пішли "цікаві" питання, то типу технычны проблеми почались?:) Налагодьте техніку, а потім чати організовуйте!!!
Відповісти
Пустозвон!
Відповісти
Самий ганебний чат за всю історію ВП!!! Питання Пустовіту не сподобались і він пішов, а все звернули на технічну проблему! Коли вже все закінчилось, а відповідей багато людей не отримало!!! Ганьба!!!
Відповісти
Ну чого Ви, панове причепилися до Шарікова? Він же Ш А Р І К О В!!!
Або ще: "Пустовіт розповів, чим схожі «Батьківщина» і Партія регіонів". Відомо усім. Брали в списки депутатів за гроші. Потім крадуть, хто з казни, хто землю, хто гуску, хто курку.
Відповісти
Останні новини
Голова Волинської ОДА прокоментував своє можливе звільнення
10 липень, 2014, 11:19