П'яний лучанин влаштував погром у магазині

П'яний лучанин влаштував погром у магазині
У Луцьку у приміщенні продуктового магазину на вулиці Воїнів Інтернаціоналістів нетверезий лучанин влаштував погром.

Наряд Державної служби охорони прибув до вказаного закладу за сигналом «Терміновий виклик міліції», - повідомляють у прес-службі волинської міліції.

У приміщені магазину міліціонери побачили на підлозі розкидані продуктові таці, випічку, електронні ваги. Нетверезий чоловік кидався на продавця та відвідувачів.

Затриманим виявився 30-річний місцевий житель. Чоловік був настільки п’яним, що не зміг пояснити, навіщо влаштував безлад у магазині та налякав продавця.

Зловмисника доставили до міського відділу міліції для правової кваліфікації його вчинку. Чоловіку загрожує відповідальність за ст. 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення: штраф від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб, при умові добровільного відшкодуванню магазину матеріальних збитків

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
алкашня синя от взяти було в тому стані і на площі привязати щоб усі знали "героїв"
Відповісти