Топ брехні журналістів Росії. ФОТО

Топ брехні журналістів Росії. ФОТО
Американське видання Exeminer.com опублікувало найбільш вражаючі неправдиві факти, розповсюджені кремлівськими журналістами.

У поле уваги журналістів з США потрапили повідомлення з Інформаційної агенції РИА-Новости, Российской газеты і Russia Today, - пише Gazeta.ua.

"Агресивна інформаційна війна Росії, яка ведеться її великою пропагандистською машиною, продовжує виробляти дезінформацію заради того, щоб виправдати свої дії в Україні. Навмисно неправдива інформація і оманливі образи зараз поширюються у кожному доступному місці: від провідних політиків і російського медіа, до блогерів, придатних ідіотів і орди оплачених тролів, які розповсюджують ненависть і нахабно брешуть про Україну", - пише видання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Приводить скриншоты соц. сетей обычных людей, называя их "кремлевскими журналистами" - это уже бред сивой кобылы. Это раз. А два - это то, что уже первое же фото про РИА Новости Украина - фейк, нет там в статье такого фото трупа молодого человека и не было, Гугл-кэш знает, что не было. Эта статья - просто засирание мозгов населению,которое доверчиво и,главное, охотно ведется на пропаганду украинских СМИ.
P.S.: "Everybody lies" House M.D.
Відповісти
падруга падскажи, а за говно-комент сейчас денги на карточку переводят или по старинке у куратора под роспись получать?
Відповісти
Жалко тільки, що їхнє населення на це ведеться...
Відповісти
Володя никогда не врёт!!!
Відповісти