У луцькій мерії не повірили, що «Гранд Волинь» заважає спати

Лучанам не дають спати вночі шум та крики біля ТРЦ «Гранд Волинь», що на проспекті Волі.

Про це йшлося у четвер, 10 липня, під час засідання Координаційної ради з питань розвитку підприємництва у місті Луцьку.

На розгляд членів Координаційної ради виносилося питання щодо обмеження роботи після 22:00 закладів, що розташовані у цьому торгово-розважальному центрі «Гранд Волинь»: «Opera» та «Terrazza».

За словами начальника управління підприємництва і реклами Луцької міськради Олександра Козлюка, у міську раду надійшли дві скарги стосовно режиму роботи ТРЦ «Гранд Волинь». Одна із них - колективна. Скаржникам дошкуляє шум та крики, гул клаксонів таксі у нічний час поблизу закладу.

На засідання запросили і представників закладів «Opera» та «Terrazza». Як вони переконують, громадського спокою не порушують, хоч і працюють до 3-ї, а то й 4-ї ранку. Мовляв, скоріше за все, люди чують крики молодиків, які у магазинчику навпроти купують спиртне і влаштовують «вечірки» під відкритим небом.

За словами представника нічного клубу «Opera» Романа Хорзова, заклад має свою потужну систему охорони. До того ж із таксистами уклали додаткову угоду, завдяки якій біля входу у ТРЦ вони не паркуються, не шумлять.

Власник приміщення ТРЦ «Гранд Волинь» Олег Нежур запевнив, що у закладі надпотужна система звукової ізоляції, що вартувала «близько мільйона доларів».

«Нам дивно чути ці скарги. Клуб працює з 2010 року, і до цього часу ніяких нарікань на його роботу не було. Ми викупили цей довгобуд і від самого початку там проектувався нічний клуб, тому все зроблено для того, щоб у сусідніх будинках не дрижали шибки», - відзначив Нежур.

У ТРЦ «Гранд Волинь» кажуть, що потурбувалися і про те, щоб не було скупчення авто біля закладу. На стоянці має право знаходитися лише три авто. Якщо хтось паркується без дозволу – штраф 500 гривень.

За словами Олександра Козлюка, він особисто виїздив на об’єкт - і шуму там не було. «Там шум значно більший від машин, що їздять проспектом Волі, ніж від того закладу», - візначив посадовець.

Погодився з ним і заступник луцького міського голови Тарас Яковлев, переконує, що особисто хотів упевнитися у словах скаржників, але шуму не помітив.

Слова представників закладів у ТРЦ «Гранд Волинь» виявилися переконливими. Тож координаційна рада не підтримала пропозицію щодо обмеження його роботи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І як це вони.козлюки з хорзовими ,забули про такий залізобетонний аргумент :хочете тиші - валіть в село...Шановні "развлекалово - разводілови",та ваш "музон" з тераси чути навіть біля зоопарку,та ще й в будні дні... але так не буде!...не завжди танцюватимуть гоп ца- ца під ваші дудочки,затанцюєте і ви колись...
Відповісти
їхав в 3-00 ранку, то машин там стоїть що проїхати не можна, хай не брешуть.
а звук інколи на вулиці на рованцях чути.
Відповісти
Знову забашляли.
Відповісти
почитав, дякую, стошнило. місцева влада- секта сраколизів товстосумам....
Відповісти
А 500 грн штрафу за парковку - це згідно якої статті адмінкодексу? Чи може це "потужна система охорони" дописує адмінкодекс
Відповісти
https://m.youtube.com/watch?v=ona-jCHCnic&feature=youtu.be. а що тепер ви скажете???
Відповісти
Де ж справедливий Правий сектор? Спаліть лексуса Хорзова чи беху Коті, можливо хлопці кавеенщіки поймуть шо не тільки гроші смердять у прокурених, розпусних клубах, а і погорівші тачки під вікнами Грандволині.Бридко іноді на те все кодло дивитись по вечорах, а ще та бумцаца до ранку, хай не брешуть.
Відповісти
Останні новини
У луцькій мерії не повірили, що «Гранд Волинь» заважає спати
10 липень, 2014, 17:21