Таксисти Луцька хочуть більше парковок

Таксисти Луцька хочуть більше парковок
Таксисти Луцька хочуть додатково 23 паркувальних майданчики.

Про це говорили під час засідання Координаційної ради з питань розвитку підприємництва у місті Луцьку.

До Координаційної ради звернувся голова ГО «Волинська асоціація перевізників таксі» Сергій Романчук. Він просив розглянути питання щодо затвердження мереж стоянок у місті Луцьку.

За словами Романчука, перевізники витратили кошти, розробили кілька років тому проект розташування мережі стоянок таксі, але він не реалізовується.

Як відзначив заступник Луцького міського голови Тарас Яковлєв, нині у Луцьку є 18 стоянок таксі. Перевізники ще хочуть 23 додаткових автостоянки й він готовий посприяти їм, ініціювати питання виділення коштів із бюджету Луцька на фінансування проекту, який розробили перевізники. Однак лише за умови, що за ці парковки не буде війн.

Адже у Луцьку є більше десяти операторів таксі й дуже багато таксистів-приватників, які працюють нелегально. Якщо перевізники зможуть їх між собою дипломатично розділити, Тарас Яковлєв пообіцяв, що особисто внесе це питання на розгляд виконавчого комітету Луцької міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай свої "київські" тарифи змінять на "луцькі" і тоді не потрібно буде парковок, бо будуть постійно їздити, а не стояти по пів дня...!!!
Відповісти