Пустовіт зізнався, що йому в ОДА не вдалося позбутися «духу старого режиму»

Пустовіт зізнався, що йому в ОДА не вдалося позбутися «духу старого режиму»
Голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт вважає, що новому керівництву, яке стало на чолі ОДА у березні цього року, не вдалося повністю змінити стару команду.

Про це Пустовіт сказав під час чату на ВолиньPost.

Григорієві Пустовіту поставили питання:
«Одним із недоліків вашої роботи експерти називали повільне оновлення кадрів в ОДА. Чи вдалося, на вашу думку, за цей час витурити «дух старого режиму» з адміністрації?»

«Я не сказав би, що це робилося повільно. Все пізнається в порівнянні. Якось я поцікавився, скільки часу (з моменту свого призначення) своїх заступників призначав Борис Клімчук. Так от: призначення Клімчуком своїх заступників по часу не відрізнялося від призначення заступників мною», - заявив Пустовіт.

Він додав, що раніше, коли призначення робив Клімчук, нові призначення не проходили так звану спецперевірку, що займало близько трьох тижнів

«Я не вважаю, що ми призначали повільно. Можливо, не так швидко, як ми того хотіли б. Але існують закони, порядок. Ми не могли робити щось в порушення закону», - сказав Пустовіт.

Він додав:

«А що стосується «духу старого режиму», то буду відвертим: ми не зуміли повністю змінити команду. Як з об’єктивних причин, так і з суб’єктивних. Надто демократично ми інколи підходили до обговорення деяких кандидатур. Ми хотіли врахувати думку громади і «зав’язли» в тому, що одна частина її хотіла швидких змін, а друга – ґрунтовного і скрупульозного підходу до призначень».

«Якби мені сьогодні довелося братися за кадрову політику, то вона б проходила набагато легше», - впевнений Григорій Пустовіт.

ЧИТАТИ ПОВНІСТЮ ЧАТ З ГРИГОРІЄМ ПУСТОВІТОМ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Пустовіт зізнався, що йому в ОДА не вдалося позбутися «духу старого режиму»
11 липень, 2014, 10:15