У неофіційному проморолику Луцька - ще цілий ЦУМ

У неофіційному проморолику Луцька - ще цілий ЦУМ
Луцький фотограф Андрій Михайлов створив неофіційний промоційний відеоролик Луцька.

Про нього він розповів на своєму офіційному сайті.

«Ідея створити неофіційний проморолик для Луцька в мене і Олі з’явилась в жовтні 2011 р. Тоді ж ми відзняли перші кадри до яких ввійшов ще цілий ЦУМ, який згорів через півтора місяці, осінній парк, РАГс і проспект Волі», - написав автор ролика.

Решту матеріалів автори відзняли протягом лютого-квітня 2012 року.

У відео також використані зйомки з вежі Луцького замку, які зробив у серпні 2010 року оператор Юрій Бутейко. А також фотозйомки двох башт замку в листопаді 2010 року, зроблені Андрієм та Ольгою Михайловими.



На зведення всіх відзнятих матеріалів і монтаж ролика пішло 8-10 робочих днів, він постійно перероблювався і доповнювався, розповіли автори.

«Тут також використано один з моїх варіантів туристичного логотипу Луцька, який увійшов в 16-ку кращих на конкурсі міськради «Туристичний логотип Луцька», - каже Андрій Михайлов.

«Неофіційний проморолик м. Луцька зроблено виключно власними силами без будь-якої підтримки зі сторони, окрім Божої. Дякуємо друзям за критику і поради під час створення. Сподіваємось, після перегляду відео вам захочеться приїхати до Луцька і побачити все на власні очі», - кажуть автори ролика.

Нагадаємо, офіційний проморолик Луцька представили наприкінці березня.

Пізніше в інтернеті з"явилося відео захаращеного сміттям міського парку, яке автори назвали «Промоційним відероликом Луцька 2012. Презентація парку на 40 кварталі».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Попри деякі незначні огріхи у зйомках - цей проморолик РЕАЛЬНО набагато кращий, аніж офіційний. Андрій Михайлов - МОЛОДЕЦЬ!!! Реально захотілося приїхати в це місто, хоч я там і так сто разів був, а точніше 20 років жив...
Відповісти
Все таки,трохи жаль наш ЦУМ,він як ВІЗИТКА Луцька,поряд з фортецею Любарта,пам*ятниками Шевченка та Лесі Українки!!!Дуже засмучують розмови городян,котрі стверджують,що цю споруду,перед
тим,як реставрувати - просто підпалили?! Багато людей НЕ ВІРЯТЬ в офіційну версію про коротке замикання?! Старий ЦУМ вдало вписувався!!!
Відповісти
А мне неипонравилось. Все так мельтешит, бегает, не успеваю досмотреть, не то что прочитать.
Рекомендую убрать лица, долгое видео в самом замке, бои рыцарские укоротить и паску (думаю, свечку нужно оставить, а кропление лишнее), вставить видео Ваших фестивалей (была в гостях - видела как красиво и много делает ваш город). Нужно подчеркнуть, что у вас есть хорошее, отменное от других. Потом, непонятно, а детей куда подевали? Волынь славится новорожденными. Ну и у Вас есть университеты...
А то посмотришь - сплошь камень...
А люди где, вымер город?!
Відповісти
Останні новини
У неофіційному проморолику Луцька - ще цілий ЦУМ
23 квітень, 2012, 11:56