Скандальний волинський міліціонер мріє стати міністром. ВІДЕО

Скандальний волинський міліціонер мріє стати міністром. ВІДЕО
Заступник начальника УМВС України у Волинській області Михайло Руденко заявив, що він не вважає позицію активістів, які вимагають його звільнення, позицією цілої громади.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу ZIK.

Нагадаємо, у Луцьку кілька громадських організацій вимагають звільнення Михайла Руденка за те, зокрема, що він фабрикував справи проти активістів Євромайдану.

"Якщо їх 30-40 чоловік, яким немає де подітися - то я не вважаю, що це луцька громада...Ці люди в камуфляжах - я не вважаю, що це громада", - заявив Михайло Руденко.

"Мої дії як правоохоронця на цій посаді говорять самі за себе", - додав він.

"Моїми показниками, повірте, задоволені як в Києві, так і на Волині", - запевнив Руденко.

Також Михайло Руденко прокоментував інформацію про свій годинник, автомобіль і квартиру.

Нагадаємо, активісти стверджують, що Руденко носить годинник ціною не менше 6 тисяч євро і їздить на автомобілі, ціна якого - біля двох мільйонів гривень.

"Різні версії я чув від 6 до 13 тисяч... Ви знаєте, якщо чесно, навіть не знав вартість, тепер буду знати. Годинник подарували мені ще на 35-річчя", - пояснив Руденко.

"Мерседес належить моїй сім’ї. Якщо бути точним, то моїй матері. Мерседес 2007 року. Вартість я вже, знаєте, не пам’ятаю", - повідомив він.

У Луцьку Руденко, з його слів, проживає в квартирі свого товариша, який дав її йому у користування безплатно.

"Нерухомістю не володію. Все, що в мене є - це службова квартира у Києві", - розповів Михайло Руденко.

Окрім того, Руденко сказав, що мріє стати Міністром. "Міністром мрію стати. Звичайно, треба пройти якийсь шлях. Але це нормально для амбітної особи - добиватися чогось більшого", - сказав Михайло Руденко.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Руденко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну що за брєд! Ви, кому вже 35 виповнилося, - що вам на день народження дарували? Мені - квіти, цукерки, 200 грн. у конверті, срібну підвіску, тацю для запікання курки, вазу, скатерку з серветками, вишиту й дуже дорогу - десь за 800 грн. Ще щось, мабуть, забулося. Це рівень моїх гостей-дарувальників. У нього в друзях хто? Олігархи? Уявляєте, що ще йому дарували і головне: ЗА ЩО?!
Відповісти
Заздрість погана річ! Якщо чоловік себе в 35 реалізував вже, і йому дарують такі речі, то що в цьому поганого? Чи йому одному дарують такі речі. В нас сімї прийнято теж дорогі подарунки робити, в міру своїх статків пишу (100-200 доларів США). І що з того?
Відповісти
Ви хоч самі вірите у написане? Чи може просто не дружите із ґлуздом?

Самі подуймате, хто даруватиме подарунок за 10 тис євро? Згідно етикету це явно задорого для подарунку.
Та і звідки у мами така машина?
Відповісти
Особисто проти нього нічого не маю,але вважаю що свій професіанолізм і службовий досвід має використати поза нашою областю.на Волині дескридитований.
Відповісти
Чого ви причепились до людини? Страшенно не люблю міліціонерів,але вже навіть мені його стало шкода. Маєте факти- в прокуратуру. А це просто якесь масове цькування а не громадянське суспільство. Люди, на кого ви перетворюєтесь?
Відповісти
Який бідний!
Відповісти
Ой, бідолажка! ну прям як Ю.В.Т. - нічого немає, нічого не знає. Авто - мамусине (а хто ж сумнівався).Живе милостинею на чужій кваритирі. А знаєте, саме такі і стають міністрами. Нічого не змінюється?
Відповісти
Та якби не ті люди в камуфляжах, якби не Майдан взагалі, то ти, біднятко, і тобі подібні, такий годинник і таку машинку не тільки своїй мамі купив, а своїй дружині, діткам і усім найближчим родичам. А сам і далі, бідося, жив би на квартирі і зеленого поняття би не мав, про свої дорогі подарунки. Ну прям так просто ж мерседес з жигулями попутати. Може, якби не було революції, то ти б собі нагріб на посаду міністра. Зараз - мрій дальше.
Відповісти
Я не підтримую повністю дії громадських активісті, але те що пишуть і коментує Руденко то здається, що це повний брєд. Людина, яка була ставлеником Захарченка, який сьогодні втік невідомо куди, не заслуховує на дану посаду в нашій області. Руденко є корупціонер і бандит. Прийде час і правда вийде на поверхню і Ви пане Руденко в цьому не сумнівайтесь. Маховик запущений, навіть Ваші гроші не допоможуть так як і не допомогли сім"ї Януковича, а Ви її частинкою, і не потрібно тут Вам розпинатися, який Ви чесний.
Відповісти