Пустовіт розповів, як нова влада в області заробляє гроші

Дохід лісової галузі у Волинській області за 5 місяці 2014 року був на 62 мільйони гривень більшим, аніж за той самий період минулого року.

Про це розповів голова Волинської обласної державної адміністрації Григорій Пустовіт під час чату на ВолиньPost.

«Коли ми говоримо про певні зміни, за 4-5 місяців, можливо, не все так помітно. Але є об’єктивні речі, є цифри, є факти. Вони показують, що результати є. Наприклад, лісове господарство. У ньому створено 420 нових робочих місць. Це говорить про детінізацію. Адже всі ці 420 робочих місць були і раніше! Тільки ті люди працювали без трудової книжки, без відрахувань у Пенсійний фонд», - сказав Пустовіт.

«Я вдячний Василю Васильовичу Мазурику (начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства – ред.) і за інший результат. За перших 5 місяців минулого року дохід лісової галузі в області був 115 мільйонів гривень, в цьому році за перші 5 місяців – 177 мільйонів гривень! Тобто майже 70 мільйонів гривень не пішло в чиїсь кишені, а пішло у бюджет», - заявив голова ОДА.

«Наведу ще один приклад. В минулому році за весь період збору ягід і грибів в бюджет надійшло 4 мільйони 600 тисяч гривень. В цьому ж році тільки за останні 4 дні збору ягід у бюджет надійшло 9 мільйонів гривень», - розповів Пустовіт

Григорій Пустовіт повідомив, що, прийшовши у березні на посаду голови Волинської ОДА, одним зі своїх головних завдань вважав «стабілізувати ситуацію в регіоні, створити на території Волинської області «острівок стабільності», зробити нас навіть в цих умовах привабливими для інвесторів, забезпечити нормальні цивілізовані умови для функціонування підприємств».

ЧИТАТИ ПОВНІСТЮ ЧАТ З ГРИГОРІЄМ ПУСТОВІТОМ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тільки цей острівок стабільності обмежується стінами його владного кабінету.
Відповісти
Пустовіт, забув згадати, що в минулому році курс євро був 10, а долара 8. Звідти і збільшився дохід.
Відповісти
Останні новини
Пустовіт розповів, як нова влада в області заробляє гроші
11 липень, 2014, 11:52