«Правий сектор» Волині на Сході не воює, - міліція

«Правий сектор» Волині на Сході не воює, - міліція
Активісти волинського осередку організації «Правий сектор», які заявили, що їдуть на Схід України в зону АТО, насправді участі у антитерористичній операції не беруть, заявив заступник начальника УМВС України у Волинській області Михайло Руденко.

«Наскільки мені відомо, вони дійсно поїхали - в Урзув, Донецька область, де є тренувальна база батальйону «Азов», - повідомив Руденко, пишуть Волинські новини.

«На даний момент часу будь-хто, хто воює на Сході і приймає активну участь в АТО, облікований, бо в подальшому за подібні дії люди будуть визнані як учасники бойових дій», - пояснив міліціонер.

«Немає громадських формувань, які би просто лізли в АТО просто так. Бо це чітко сплановані заходи і в кожного своя роль в межах АТО», - додав він.

«Наскільки мені відомо, поки прізвища вказаних активістів ніде в розстановці сил АТО не фігурують», - заявив Михайло Руденко.

Нагадаємо, ряд громадських організацій Волині вимагають звільнення заступника начальника обласної міліції Михайла Руденка.

Нагадаємо також, 27 червня члени волинського осередку "Правого сектору" прийняли присягу на вірність Україні та заявили, що вирушають в один із батальйонів в зону АТО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Урзуф - це база відпочинку на Азовському морі. Оце так.
Відповісти
Є інформація і докази, що хлопці на Сході. А руденко, краще б міліцією займався, а не своїми власними питаннями.
Відповісти
От бляха, людині зайнятись немає чим. Тільки й слідкує за ПС. П..дуй злочини розкривай... а не шукаєш компромат на ПС.
Відповісти
Ага, не доложили Руденкові.
Відповісти
А чому не воюють? Тут вони багато кричали і були сміливими.
Відповісти
це правда то павлик хай після курорту іде до себе в село торговицю.якщо брехня то в гості до руденка.
Відповісти
Йому навішає пі3дюлєй
Відповісти
А ПС думали що хтось просто так повірить що вони готові їхати на схід. Хочуть попасти в історію героями з найменшими втратами.
Відповісти
Руденко краще б потрішки сухарики підсушував би. Невже в особи ні краплі гідності і патріотизму не має, в іншій європейській країні посадовець уже б сам у відставку пішов, а ці як кліщі впилися і ніяк не нахлебчуться.
Відповісти
Цікаво що пан міліціянт таку аж занадто велику увагу приділяє ПС.Хлопці повинні тренуватися,щоб не стати гарматним Мясом. А самому слабо поїхати на схід, так як зробив Поліщук (теж заступник)? Краще сидіти в комфорті і хаяти.
Відповісти
Правосеки — сцикуни.
Відповісти
Народ, все висловлене вище - емоції. Хтось може чимось підтвердити наявність/відсутність активності волинського Правого сектору в зоні АТО? ЗМІ про них мовчать...
Ходили тиждень тому по місту волонтери в футболках Правого сектору, збирали пожертви, то я, знаючи, що вони всього лиш на тренуванні,- краще би в інші руки пожертвувала, чесно кажучи... Ресурси багатьох лучан не безмежні.
Є справжні бійці, є справді нагальні потреби армії, задовольняючи які - спасаємо життя...
А ці (ПС)- нехай загартовують дух і волю, нема чого волонтерів зі скриньками пускати, коли наші воїни з зони АТО каліками або 200 повертаються.
Відповісти
Останні новини
«Правий сектор» Волині на Сході не воює, - міліція
11 липень, 2014, 13:38