Міліцейський начальник з Волині, якого ставили на коліна, звільняв Слов'янськ

Міліцейський начальник з Волині,  якого ставили на коліна, звільняв Слов'янськ
Заступник начальника волинського обласного управління МВС Володимир Поліщук добровольцем брав участь у боях в Слов'янську.

Про це заявив начальник УМВС Петро Шпига під час засідання облради у п’ятницю, 11 липня.

За його словами, Поліщук вже повернувся на Волинь та виконує свої обов’язки. На Схід же поїхав за власним бажанням. Також Шпига нагадав, що 25 волинських екс-беркутівців також вдруге їздять для несення служби на Схід.

Депутат облради Володимир Прокопчук відзначив, що після такого вчинку заступника не варто звільняти та асоціювати із «злочинами» під час майдану.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 28
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
НЕ перевелись на Волині ще нормальні люди і мєнти!
Відповісти
ВОЛОДИМИР ПОЛІЩУК - СПРАВЖНІЙ ПАТРІОТ УКРАЇНИ.
Відповісти
Міліція повинна захищати свій народ, а не ховатися за його спиною.
Відповісти
Нехай ікнеться Данильчуку.
Відповісти
Хай подивиться правий сектор і назве свої заслуги у визволенні сходу!Бог не Тімошка...
Відповісти
Цікаво, а де "доблєсний" данильчук? Воює, чи все на що здатний то в присутності кодли ставити людей на коліна?
Відповісти
Молодець, але це не означає, що він за місяць реабілітував себе за саправи, які чинив при Януковичу. Все це примітивщина. Мені навіть неприємно таке читати.От якби він промовчав і спокійно подав у відчтавку, а то ні вцепилися ці заступники зубами за крісла і любими шляхами хочуть себе вибілити. Його поїздка на схід може в одному його реабілітувати - просто не садити за його безчинство, а з посади геть!!!!
Відповісти
Оля, диванна! Ти, мудра - принципова на Волині? А в зону АТО як Дана Ярова медикаменти завезти? - слабо? Допомогу організувати - в падло? Звиздуни гузячі! Робіть хоч щось! Хоч по 100 грн здайте, замість нових калгот...
Відповісти
Ні не слабо. Займаюся реальними справами з початку революції, а до Гузя не маю жодного відношення. Поліщуку раджу бути мужнім чоловіком і не виставляти себе на посміховисько. Той хто робить реальні справи в ЗМІ не піариться. Знаю про що пишу,маю досвід починаючи з листопадевих подій в Києві на майдані. Той хто піарився і піариться все це заради посад у владі. Ви що думаєте, що Гузь із новою свитою кращий за попередників, який до речі нічого не зробив, щоб цих попередників прибрати. Тому не потрібно тут захищати ні Поліщука ні Гузя, як на мене два чоботи пара. Так, що Олесю думайте на рахнок таких як Поліщук, тому що в Гузеві нібито ви розібралися, а от що до Поліщука то ні.
Відповісти
Волинь Пост ви задовбали своїми революційними публікаціями. нікому не потрібна ваша революція, ваш майдан, відчепіться від міліціонерів і від військових.
майданівці почали розруху, а військовим і міліціонерам приходиться після них розгрібати. А Поліщук нормальний дядько і так був.
Відповісти
Нехай надать докази, а то відсидівся деь в штабі і бігом робити учасника бойових дій!!!
Відповісти
Прокопчук - це той депутат, у якого російський бізнес на Лукойлі? Я б прислухався.
Відповісти
Ну от бачите - методи виховання Правого Сектору таки виявились ефективними!
Відповісти
Данильчуки ПС-секи волинські! Гузі - бузі- Чого ви крутитесь коло ОДА перед кожною сесією? Рішали галімі!- НА ФРОНТ!!! Чи ви не патріоти???- Війна виявляє наволоч. Кристалізує ЕЛІТУ. Ви не еліта. Ви лайно...
Відповісти
А ти, мабуть, зі Сходу пишеш??
Відповісти
А ти, мабуть, зі Сходу пишеш?
Відповісти
а ти герой "совкового союзу" чому диванною сотньою займаєшся? знаєш хлопці ПСеки вже там, і дуже давно. Більшість навіть до виїзду Данильчука поїхали туди добровольцями і воюють. І Данильчук там з 25ма побратимами. а ти і далі сиди на своєму дивані, і обсирай всіх лайном
Відповісти
Чому ви вчепились за правий сектор? Пташник з Каменя- Каширського ще в квітні- травні воював на Сході і не піарився, дізналися лише тоді кули під Карлівкою снайперська куля попала в голову. А він жеж очолює правий секто Каменя- Каширського? І саме таким хлопцям сьогодні ставати народними депутатами. А цих ментів пора уже гнати, злодіі не міняються- вони будуть пристосуванцями. І Шпизі не місце в міліціі, просто захищає колишніх злодіів.
Відповісти
Міліцію ставили на коліна,били, багато хлопців покалічили, ці хлопці зараз гинуть на сході. А де самопроголошені "національні герої" "П.С.???"Напевно хочуть попасти в історію з найменшими втратами.
Відповісти
Сагласен!
Відповісти
Годі удавти патріота, імітувати нормальних людей. Володимир Поліщук заслуговує на 10 років зони, як і певна частина вгодованих мєнтів. Данильчук нічим не кращий. Поліщук як колись Литвин трохи побув в Косово і став учасників бойвих дій, а це за звичкою стало "героєм". На нари!
Відповісти
Незабаром Поліщук Гузя з Данильчуком буде ставити... і громада підтримає!!! Чому Гузь досі не відповів чому в армії не служив як і Пирожик з Данильчуком?!
Відповісти
а Ви.просто хам.
Відповісти
покажи на що ти здатний? чи тільки строчити коменти?
Відповісти
А син Поліщука який збив людину на смерть на переході, покараний? Чи Батько відмазав???
Відповісти
А де докази що він там був. Десь в кабінеті з водкою і тьолками продажними.
Відповісти
НЕ ОСВОБОЖДАЛ А ВОШОЛ В ПОКИНУТЫИ ОПОЛЧЕНЦАМИ СЛОВЯНСК
Відповісти
Олігархи розводять вас, як дітей, а ви один поперед одним демонструєте свою здатність пертися під кулі і вбивати людей. Скоро за законом реституції будете жити в Польщі. Україна давно продана. і ви до цього також причетні. Полуда через трохи впаде з очей. Але це вже нічого не змінить. А зараз давайте, починайте плюватися священним гнівом. Жалюгідні!
Відповісти
Останні новини
Міліцейський начальник з Волині, якого ставили на коліна, звільняв Слов'янськ
11 липень, 2014, 14:44