«Теракт» на Ягодині: шукають винного

«Теракт» на Ягодині: шукають винного
Міліція шукає телефонного хулігана, який повідомив про авто з вибухівкою на міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин».

Повідомлення про можливий терористичний акт на пункті пропуску «Ягодин» не підтвердилось, пункт пропуску знову працює у штатному режимі,- повідомили у прес-службі ГУ Міндоходів області з посиланням на Ягодинську митницю Міндоходів.

Нагадаємо, у четвер, 10 липня 2014 року на пункт пропуску «Ягодин» близько 15:05 надійшла інформація про замінований автомобіль, який нібито знаходився на території цього міжнародного пункту пропуску.

Після отриманої інформації рух на митному посту «Ягодин» було припинено, як на в’їзд, так і на виїзд, евакуйовано всіх громадян та співробітників та повідомлено Любомильський РВ УМВС України у Волинській області.

(Хоча, нагадаємо, за свідченням очевидця, спочатку евакуювали тільки персонал митниці, а люди, які перетинали кордон, лишалися на місцях)

Вибухотехніки з міліції та кінологи Луцького прикордонного загону оглянули автомобілі, котрі знаходилися в зоні діяльності митного поста «Ягодин».

Можливих вибухових пристроїв та підозрілих предметів не виявили.

Наразі міліція встановлює особу телефонного хулігана, аби притягнути його до відповідальності.

Митники інформують, що рух на міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин» відновили о третій годині ночі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Персонал евакуювали, а про мирне населення ніхто не думав, люди які на той час перебували на кордоні спочатку навіть і не здогадувались про такі події, їм ніхто нічого не повідомляв і в той час коли весь персонал митниці втікав мирне населення перебувало в автівках і автобусах.
Відповісти