У Росії кажуть, що їх бомбили Нацгвардія і «Правий сектор»

У Росії кажуть, що їх бомбили Нацгвардія і «Правий сектор»
У Слідчому комітеті Росії вважають, що снаряд, що потрапив в житловий будинок Донецька Ростовської області, був випущений українськими військовими і "Правим сектором".

Про це заявив "Інтерфаксу" офіційний представник СКР Володимир Маркін, - пише Українська правда.

"Невстановлені військовослужбовці збройних сил України, члени Нацгвардії і "Правого сектора" 13 липня здійснили з території України постріли по Донецьку Ростовської області", - заявив Маркін.

Він нагадав, що в результаті потрапляння снарядів 45-річний чоловік отримав смертельні поранення.

За словами Маркіна, "невстановлені військовослужбовці ЗСУ, члени Нацгвардії і "Правого сектора" свої умисні дії, безпосередньо спрямовані на вчинення вбивства осіб, які перебували на території Донецька Ростовської області, не довели до кінця з незалежних від них обставин, у зв'язку з тим, що жителі міста своєчасно сховалися в безпечних місцях".

Найближчим часом будуть призначені необхідні експертизи, в тому числі вибухотехнічні і балістичні, спрямовані на встановлення типу снарядів і траєкторії їх польоту, місця і способу їх запуску.

За фактом обстрілу СКР розслідується кримінальна справа за ознаками злочинів, передбачених статтями "вбивство" і "замах на вбивство двох і більше осіб, вчинений загальнонебезпечним способом, групою осіб".

Як відомо, українські силовики неодноразово вже спростовували заяви про їхню причетність до обстрілу, заявляючи, що це справа рук бойовиків, при чому, скоординована з силовиками Росії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли позакривають російські канали?
Відповісти
Налаштовують росіян проти українців. Уроди. Використовують народ як бидло.
Відповісти
А нам правди ніколи і не покажуть.Шкода що комусь вигідно стравлювати людей, але існує ефект " бумеранга" або " що посієш те і пожнеш".
Відповісти
Останні новини
У Росії кажуть, що їх бомбили Нацгвардія і «Правий сектор»
14 липень, 2014, 13:32