Сергій Мартиняк придбав путівки у літні табори для дітей з Горохівського району. ФОТО*

Сергій Мартиняк придбав путівки у літні табори для дітей з Горохівського району. ФОТО*
Одинадцять путівок у табір «Супутник», що розташований на березі озера Світязь, придбав для дітей з Горохівського району народний депутат України Сергій Мартиняк.


Вручила путівки до табору дітям керівник благодійного фонду Сергія Мартиняка «Європейський вектор» Галина Ведрич 10 липня у Горохові, пише офіційний сайт Мартиняка.

«Сергій Васильович другий рік поспіль організовує відпочинок для дітей з особливою долею. Минулого року ми оздоровлювали дітей з Луцького району за гроші, передбачені Верховною Радою України на відпочинок та оздоровлення народного депутата. У цьому році такі виплати скасували, тому Сергій Мартиняк вирішив придбати путівки за власні кошти. Зараз ми вручаємо 11 путівок на відпочинок у «Супутнику», ще 20 дітей матимуть змогу оздоровитись у серпні, але вже у християнському таборі «Віфанія», що у селі Дубечне Старовижівського району», - розповіла керівник фонду.

За словами Галини Ведрич, відколи Сергій Мартиняк став народним депутатом, прийняв рішення щороку, за власні кошти, оздоровлювати дітей з одного із п’яти районів виборчого округу впродовж депутатської каденції. Минулого року оздоровилось 55 юних мешканців Луцького року, цього року – черга горохівчан.

«Ми намагаємося організувати літній відпочинок для найбільш вразливих категорій дітей: сиротам, напівсиротам, дітям, що опинилися у тяжких життєвих обставинах, дітям із багатодітних сімей. Цього року до «Супутника» поїхала й донька військовослужбовця 51-ї бригади з села Ощів Валентина Синюта.

Галина Ведрич побажала дітям гарно відпочити та набратися незабутніх вражень, аби їм було про що розповісти ровесникам після літніх канікул.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сергій Мартиняк придбав путівки у літні табори для дітей з Горохівського району. ФОТО*
14 липень, 2014, 14:51