Тимчук «заспокоїв»: Росія готується не до повноцінної війни, а до диверсійної

Тимчук «заспокоїв»: Росія готується не до повноцінної війни, а до диверсійної
Диверсійно-розвідувальні групи російського спецназу готуються до проникнення в Україну 15 липня.

Про це написав керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, уточнивши, що його журналісти неправильно цитують, кажучи про «російське вторгнення 15 липня»

«На кордоні Росії з Україною в Ростовській області нами зафіксовані диверсійно-розвідувальні групи російського спецназу. За нашими даними, командири зорієнтовані на готовність до закидання (інфільтрації) в Україну 15 липня», - написав Тимчук.

«Власне, такі групи спецназу «працювали» в Донбасі протягом усього квітня цього року. Формат точно такий же. Тоді слідом за закиданням цих груп ми отримали Слов'янськ та інші «цитаделі тероризму». Зараз Росія, розчарувавшись у своїх найманців, намагається провернути той самий фокус», - стверджує військовий експерт.

«Ні про яке широкомасштабному вторгнення Росії в Україну і початку «повноцінної» війни між двома державами ніхто не говорить. Йде таємна (принаймні, поки що) війна Росії проти України. Йде вона з березня 2014 року», - уточнив Дмитро Тимчук.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все, що пише Тимчук, не збувається. На щастя. Звідки людина такого рівня може знати таємниці штабу путлєровської армії!? Можливо, досить ВолиньПосту непокоїти і без того знервованих людей брехнею і гаданням на кавовій гужі Гадальника Тимчука?


Відповісти
Тимчук хватить пи..діти!!!
Відповісти
Останні новини
Тимчук «заспокоїв»: Росія готується не до повноцінної війни, а до диверсійної
14 липень, 2014, 18:27