Член луцького виконкому кличе пікетувати виконком через літнє кафе

Член луцького виконкому кличе пікетувати виконком через літнє кафе
Член виконкому Луцької міської ради, представник Самооборони Волині Богдан Климчук закликає влаштувати пікет виконкому, аби не допустити встановлення літнього кафе на території Луцького замку.

Про це Климчук написав у Фейсбуці.

"У Луцькому замку мер із замами вперто хочуть поставити лєтнік. Нагадаю у замку не можна провести воду і каналізацію, відповідно, посуд буде одноразовим", - написав Климчук.

"Це буде тимчасова споруда без комунікацій. Одна річ зробити це в стінах, як є в багатьох замках, інша перетворити в чергову точку продажу чаю в пластиковий чи паперовий посуд. А по іншому там не зробиш, нажаль. Нехай роблять нормально із водовідведення у Стировій вежі наприклад. Під самим замком теж можна це зробити, якщо захотіти", - додав член виконкому.

Нагадаємо, питання встановлення літнього кафе у замку уже розглядали на минулому засіданні виконкому. Тоді члени виконкому не дозволили цього зробити.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: туризм
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що вже "туристи" романюка не наїдаються медами і градусною медовухою в барі-магазині "Медова хата",яку не зрозуміло навіщо присобачили в Палаці культури Луцька?Дослова цей бар-магазин з легкої подачі романюка,працює вже 3 роки без жодних документів на підприємницьку діяльність,без жодних сертифікатів,ліцензій,експертних лабораторних дозволів на виготовлення і продаж харчових товарів тваринно-рослинного походження!І саме основне, це приміщення,що є комунальним майном територіальної громади Луцька,під цей не законний бізнес романюк здає в оренду за 1 ГРИВНЮ в РІК двом дуже не бідним людям,одна із них депутат Луцької районної ради!
Відповісти
ТАК НАМ И ТРЕБА БУДЕМО ЗНАТИ КОГО ОБРАЛИ
Відповісти
В автора погано з розділовими знаками і граматикою. Чи всі в самообороні такі грамотні? З іншої сторони, чому б в Замку не поставити "лєтнік", якщо там навіть буде застосовуватись одноразовий посуд? Чи цей самозванець перебрав на себе функції головного санітарного лікаря міста?
Відповісти
А поруч розмiстити гойдалки, каруселi, солодку вату, дитячi автомобiльчики, фiлiю зоопарку, щоб понi дiточок катало...навiщо селу iсторична пам'ятка???
Відповісти
Опять пытаются "двинуть" чей-то бизнес (явно - не простого предпринимателя), так сказать - крышуют кого-то
Відповісти
наш мер ніяк не наїсться
Відповісти
Всі ватнікі проти! Це круто. Мені ідея сподобалась, залишилось тільки її гарно по-дизайнерськи оформити.
Відповісти
оформи собі справку про вавку в голові
Відповісти
там дійсно немае де турістам та просто лучанам перепочити та морозиво скуштувати а барани якім вистачае поскубати трави завжди будуть бекати против
Відповісти
ваша так звана “гарна ідея” скоріше утопічна,і зовсім не перспективно корисна для міста та його громади!Тут під ширмою “туризму”, в чергове проглядається користь просування “рибної” бізнес точки для “своїх”,такої собі філії “сімейного” бару буртіна! Тим більше в зоні історичного заповідника давно вже більше,ніж достатньо таких відпочивальних харчових закладів: їх там,аж 10 до вибору і кольору!Чого не скажеш про нечисленну кількість поодиноких туристів! А от романюку давно варто зайнятися нагальними проблемами міста,яких накопичилося сотнями,а не лобіювати зухвало свої особисті бізнес інтереси,користуючись своїм службовим становищем! І навчіться нарешті розрізняти,що таке історична зона і що таке розважальна зона!Це як говорять в Одесі: “Две большие разницы»!
Відповісти
кращеб їхавби на схід пікетувати ,проплачений урюк
Відповісти
Нехай на схід їде ваш “липовий” підполковник мер урюк романюк!Звання підполковника якому було надано завдяки клопотанням голови Луцької міської організації Спілки офіцерів України Пустовітом.Г.О. Причому зауважте звання,яке надали романюку,було надане особі,яка а ні дня не служила в армії і взагалі ніколи немала ніякого відношення до військової сфери!Зате щедрі регалії,пільги,дотації і т.д. згідно звання цей “липовий” офіцер від держави отримує! От хай і відправляється на схід та покаже державі,який він “бравий підполковник”!
Відповісти
Якщо це правда, то Пустовіт аферюга!
Відповісти
карабас барабас розширюється?
Відповісти