За півроку на Волині попалися 23 корупціонери

За півроку на Волині попалися 23 корупціонери
До кримінальної відповідальності за вчинення злочинів з ознаками корупції у першому півріччі 2014 року на Волині притягнули 23 особи.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області

Правоохоронні органи області в першому півріччі 2014 року закінчили 21 провадження про корупційні злочини, з них 8 – про хабарництво (неправомірну вигоду).

Із ухваленням вироків суди розглянули 15 таких проваджень.

До відповідальності притягнули 23 особи. . З них: 4 працівників правоохоронних органів (митник та працівник пенітенціарної установи - за зловживання службовим становищем, працівник оперативного відділу Міндоходів - за вимагання та отримання неправомірної вигоди та працівник лісової охорони - за розтрату майна), 1 професійний суддя - за отримання неправомірної вигоди.

Крім того, до кримінальної відповідальності притягнули трьох державних службовців, дві посадові особи органів державної влади, одну посадову особу органу місцевого самоврядування, сім посадових осіб юридичної особи публічного права, дві особи, які виконують організаційно-розпорядчі чи адміністративно-господарські обов’язки в юридичних особах приватного права, та трьох працівників закладу охорони здоров`я.

Корупційними злочинами цьогоріч в області заподіяно матеріальних збитків на суму понад 460 тис. грн.

У ході досудового розслідування відшкодовано більш ніж 350 тис. грн., накладено арешт на суму 2 386 тис. грн., вилучено майна на суму 18 тис. грн. та заявлено 3 позови на суму 107 тис. грн.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а коли закриють прокурора , сбешника, міліціонера з управи, чи чесні а як ви всі на роботу потрапили по" конкурсу" ПРО ЩО ВИ ТУТ ЗВІТУЄТЕ ????? хто котлету не приніс .......
Відповісти
де фамілії? знову пилюка в очі.скажіть хай країна знає героїв може хто і в морду плюне їм
Відповісти