Путіну пророкують швидкий кінець: його вб'ють свої, або прибере революція

Народ Росії навряд чи повстане, а ось близьке оточення Путіна - цілком імовірно.

Таку думку висловив екс-співробітник ФСБ Михайло (прізвище видання пообіцяло не розкривати) в короткому коментарі ELISE.COM.UA.

За словами співрозмовника видання, бунт назріває не в народній масі, а в найближчому колі Володимира Путіна.

"Усі розуміють, що воювати з усім світом заради якихось безглуздих історичних принципів просто немає резону. І тим більше всі розуміють, що радянська фобія ФСБ - американський ворог уже близько і скоро нападе, також втратила свою значимість. Війна у 21 столітті швидше спрямована на економічні блокади, інформаційні пропаганди, а не на автомати та військову техніку.

Народ Росії навряд чи повстане, а ось близьке оточення Путіна цілком імовірно. Володимир Володимирович виростив навколо себе безліч мільярдерів, які мають колосальні фінансові активи в тій же Америці та ЄС. Їхні сім'ї і вони самі, більшу частину часу проводять за кордоном. Їх основний бізнес за кордоном. Цим людям не вигідно сваритися з усім світом і терпіти санкції світу тільки тому, що одна людина завжди хоче війни, оскільки своєю жадібністю виростив у Росії алкоголізм, наркоманію, безробіття і кримінал.

Росія тоне в проблемах у той час як Путін не може закрити свій фінансовий краник. Зовнішня агресія проти іноземних територій потрібна для того, щоб непомітно зміцнити свою владу в країні і для того, щоб народ не помічав основні проблеми у власному "домі" - Росії.

Наближені до Путіна олігархи це добре розуміють.
Нікому в Росії не потрібні бідні і дотаційні українські регіони, коли Росії найближчим часом загрожує глибока економічна криза.

На мою думку наслідком економічної кризи може стати банкрутство не Путіна, а його близького оточення. Агресія проти України тягне прискорення цієї процедури, оскільки світ не припиняє вводити санкції, які надалі можуть просто знищити російських олігархів.

Вихід тут один - фізичне знищення Путіна, або повторення українського сценарію - державний переворот. Іншого виходу я думаю немає, оскільки Володимир Володимирович дійсно втратив зв'язок з реальністю. Довго маскувати внутрішні, колосальні проблеми за рахунок зовнішніх агресій не вдавалося нікому і мабуть нікому й не вдасться" - підсумував співрозмовник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"прибирати" але "прибере"...Виправіть помилку в заголовку)...
Відповісти
Російський народ ніколи не зможе змтритись з розлученням з украіною це як кохана розумна дружина юез якоі в росіі нема
Житьья.
Відповісти
Останні новини
Путіну пророкують швидкий кінець: його вб'ють свої, або прибере революція
14 липень, 2014, 21:47