Прикордонник виклав фото з бійні під Зеленопіллям: Я знаю, як виглядає пекло

Прикордонник виклав фото з бійні під Зеленопіллям: Я знаю, як виглядає пекло
У мережі з'явилися нові фотографії наслідків бійні під Зеленопіллям Луганської області.

Як відомо, бойовики з "Граду" розстріляли українських військових, - пише Gazeta.ua.

"Зеленопілля. Базовий табір тактичної групи "КОРДОН". Я знаю, як виглядає ПЕКЛО, в ніч з 10 на 11 воно було там. Я не можу і ніколи нікому, не по службі, не буду розповідати про продовження цього пекла, яке зараз діється у Пологах Запорізької області, де основний військовий морг, цілодобовий прокурор і експерти і... відомі й невпізнані тіла і фрагменти тіл моїх братів і з ЗСУ та НГУ і моїх з ДПСУ, сльози давно закінчилися і емоцій майже не залишилося....ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!", - написав в Facebook заступник начальника відділення Держприкордонслужби Олексій Ковалевський.

Нагадаємо, спочатку повідомлялося, що під Зеленопіллям загинуло 30 українських військових. ЗМІ з посиланням на дружину одного з бійців озвучували цифру 50.



Натомість офіційна версія Міноборони: 19 загиблих.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Е одна проблема,помимо інших,на яку особливо сьогодні ніхто не зверта уваги.У кожного вояка е мобілка,а е ще таке чудо техніки-яке дозволяе не лише прослуховувати мобілки а виявляти місце знаходження.Так от я гадаю що в терористів е ГРАДИ,то чого не може бути чорного чемоданчика.Включив,глянув,наклав на карту і з точністю до метра видно скупчення мобілок-Ну не єкскурсія ж приїхала в чисте поле чи ліс ,чи хтось пороскидав по полю мобілки.Наводь міномет чи град і гати.Ну і звичайно місцеві жителі-вони абож самі все розкажуть іншій стороні,або хтось закосить під місцевого/як колись КЕРЕНСЬКИЙ тікав у платті.Так що думайте командири і самі бійці-ЧИ ВАРТО ТЯГАТИ З СОБОЮ МОБІЛКУ.
Відповісти
Останні новини
Прикордонник виклав фото з бійні під Зеленопіллям: Я знаю, як виглядає пекло
15 липень, 2014, 11:22