Аварія в московському метро: є загиблі, десятки поранених. ФОТО. ВІДЕО

Аварія в московському метро: є загиблі, десятки поранених. ФОТО. ВІДЕО
В московському метро вранці 15 липня на Арбатсько-Покровській лінії сталася аварія.

Кілька вагонів потяга зійшли з рейок. В результаті інциденту загинули принаймні троє осіб, десятки отримали поранення, - пише Дзеркало тижня.

Про трьох загиблих повідомили "РИА Новости" представники оперативного штабу на місці НС, ту ж цифру назвав "Інтерфаксу" керівник столичного департаменту охорони здоров'я Георгій Голухов.

22 людей госпіталізовано, повідомили ИТАР-ТАСС у Центрі медицини катастроф. За інформацією агентства, по медичну допомогу звернулися 80 осіб.

Стан двох постраждалих оцінюється як вкрай важкий, повідомило "Інтерфаксу" джерело в екстрених службах міста. За його даними, рятувальники підняли на поверхню двох чоловіків, які отримали переломи хребта і важкі травми. Їх відправили в лікарню на вертольоті.

"Вниз постійно спускаються з ношами. Виносять назовні. Хто без свідомості, хто стогне від болю", - повідомляють очевидці, зазначаючи, що кількість поранених при аварії може зрости.

Повідомляється, що один з вагонів сильно деформовано. Джерело в медичних колах повідомило, що в цьому вагоні заблоковано близько 15 осіб, вони могли важко постраждати. В даний час готується евакуація цих людей, для чого рятувальники будуть використовувати гідравлічні інструменти.

Близько 50 пасажирів вибралися на поверхню самостійно. Вони отримали дрібні садна та забої, їхньому життю та здоров'ю нічого не загрожує, сказав співрозмовник агентства.

В ГУ МНС Росії по Москві повідомили, що на перегоні між станціями "Слов'янський бульвар" і "Парк Перемоги" відбувся різкий стрибок напруги контактної рейки, в результаті чого потяг несподівано зупинився.

"Через різке зниження напруги відбулося помилкове спрацьовування сигналізації. Це стало причиною різкої зупинки електропотяга", - пояснили в прес-службі ГУ МНС.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: НП, Росія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Аварія в московському метро: є загиблі, десятки поранених. ФОТО. ВІДЕО
15 липень, 2014, 11:36