Псевдопарламент «народних республік» ухвалив «Конституцію Новоросії»

Псевдопарламент «народних республік» ухвалив «Конституцію Новоросії»
Псевдопарламент неіснуючого "Союзу народних республік" (СНР) затвердив зміни до конституції "конфедеративної держави" та прийняв ряд законів і звернень.

Про це повідомив російській агенції ІТАР-ТАРС розшукуваний в Україні голова "парламенту" Олег Царьов, - пише TBi.

"Відбулося друге пленарне засідання парламенту "Союзу народних республік". Результатом засідання стали прийняті зміни до конституції СНР. Ми тепер можемо з повним правом, де-юре, називати нашу державу Новоросія. Ця назва внесена до конституції. Наш законодавчий орган тепер називається парламент Новоросії", – сказав він.

За словами утікача від правосуддя, прийнято низку "важливих" законів, без яких неможливо працювати законодавчому органу – закони про парламент, про статус депутата. Кожен депутат буде відповідати за свій округ, проводити там роботу, допомагати людям – зокрема гуманітарною допомогою, зазначив "глава парламенту".

"Почнеться реальна робота з громадянами Новоросії. Сподіваюся, парламент Новоросії буде тим майданчиком, на якій народні республіки знаходитимуть консенсус, вироблятимуть спільні рішення. Крок за кроком ми будемо рухатися до побудови незалежної держави", – сказав Царьов.

"Ми всі дуже добре розуміємо, що дві республіки – сильніше, ніж кожна окремо. Запустивши Новоросію як проект, прийнявши конституцію держави, ми готові прийняти всі інші республіки південного сходу України. Можливо, і заходу... У державі Новоросія всі республіки будуть мати однакові можливості вирішувати питання мови, культури. Вони будуть мати однакове право голосу", – заявив "глава парламенту".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Новороссии быть
Відповісти
Ми тут тоже конституцію склепали так от
стаття 1 не*ер багато часнику класти.

Думаю скоро оголосимо про ПіцерПубліку закупимо камуфляжні фартухи і головне піцометальні машини і усьо а нєа завтикав традиційно повалимо десь леніна і тоді всьо.
Відповісти
Уж лучше Подроссия, чтобы в любой момент стать Педроссией-)
Відповісти
педоросия
Відповісти
Інтелект на лице у пана Царьова. До чого дожилися...
Відповісти
Останні новини
Псевдопарламент «народних республік» ухвалив «Конституцію Новоросії»
15 липень, 2014, 14:21