Бог любить трійцю? «Свобода» хоче собі ще одну комісію Луцькради

Бог любить трійцю? «Свобода» хоче собі ще одну комісію Луцькради
Фракція ВО «Свобода» у Луцькій міській раді хоче зробити трьох своїх депутатів головами постійних комісій.

Про таку пропозицію фракції розповів депутат Юрій Вега під час засідання комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва у вівторок, 15 липня.

За його словами депутата Любов Сербу хочуть вивести зі складу постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства та перевести в комісію з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту, де зробити головою.

Натомість депутата Андрія Буя, який головує у «регламентній» комісії, хочуть перевести у комісію з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів та зробити головою там замість Олега Чернецького, якого, нагадаємо, обрали до Київської міськради.

Також Юрій Вега розповів, що новий депутат міськради від ВО «Свобода» Віктор Ящук планує увійти до складу комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою.

Нагадаємо, сам Юрій Вега очолює комісію з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

Пропозиція поставити трьох свободівців головами комісій, коли їх лише 7 із 50 депутатів міськради, викликала здивування депутата Романа Романюка.

Він відзначив під час засідання комісії, що це порушення пропорцій. У підсумку пропозицію свободівців на «торговій» комісії 15 липня не підтримали. «За» проголосував лише сам Вега.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Луцькрада
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А на Схід у повному складі "Свобода" не хоче поїхати? Через них виникла ситуація з Кримом і далі війна на Сході!!! А їм у комісії? Поганим дрином їх гнати разом з комуняками!!!
Відповісти
ти що дибіл до чого тут Свобода до війни на сході,,бери чемодани і вали сам воювати і гнати тебе в хацапєтовку
Відповісти
"Бог любить трійцю? «Свобода» хоче собі ще одну комісію Луцькради" що за заголовок?! Бажання бути оригінальним? "Свобода" і має голів тих комісій! Свободівці обіймають голови у комісії законності, а ткаж у бюджетній (Чернецькій був головою), просто мова іде про рокіровку!
Відповісти
Зі свободи 18 чоловік загинуло на майдані, нині свобода активно бере участь у АТО! Я сам зі Свободи і зара в "Азові". А, такі як "СІМ" і довели країну до цього стану. Свобода про ці загрози вже 20 років говорить і сталося! Тебеж ліберала нещасного я тут небачу! Усіх лібералів до нас на вишкіл!!!!!
Відповісти
А толку що загинули і чому ви радієте, що мирні люди і солдати України гинуть? Якщо люди на сході не поділяють вашої думки і проти вашої партії то їх повбивати? То саме ви цю всю бойню і розв'язали!!!
Відповісти
Люди гинуть а вони крісла ділять.А до чого їхні дії привели???? Це вже не "свобода" а муляж.
Відповісти
Останні новини
Бог любить трійцю? «Свобода» хоче собі ще одну комісію Луцькради
15 липень, 2014, 17:25