Серед поранених у московському метро − українка

Серед поранених у московському метро − українка
Серед постраждалих в результаті аварії в московському метро – українка.

Про це повідомив представник московської лікарні №13 під час селекторної наради щодо ліквідації наслідків НП, - пише ТСН з посиланням на РИА Новости.

15 липня у ранкову годину пік на перегоні між станціями "Парк Перемоги" і "Слов'янський бульвар" синьої гілки московського метро три вагони зійшли з рейок.

За останніми даними, 20 людей загинуло. Загалом у лікарнях перебувають 129 людей, з них стан 42 медики оцінюють як тяжкий. Раніше в департаменті охорони здоров'я Москви повідомляли, що всі загиблі і постраждалі - росіяни, іноземців немає.

"За швидкою допомогою надійшло 8 людей, двоє з них після надання першої медичної допомоги відпущено, це громадянка України і громадянка Молдови", - сказав представник лікарні.

Загалом, за даними головних лікарів московських лікарень, куди доставляли потерпілих, у результаті НП у московському метро постраждали 11 іноземців, у тому числі уродженці Киргизії, Таджикистану та Узбекистану.

Слідство порушило кримінальну справу про порушення вимог транспортної безпеки. Слідчі вже виключили версію теракту, але вважають, що аварія в метро Москви могла статися через просідання полотна, несправність вагона і неспрацювання стрілки на колії.

Як відомо, аварія сталася у ранковий час пік - о 8:30, коли москвичі їхали на роботу. Три вагони на швидкості 70 км на годину зійшли з рейок. При різкому гальмуванні вагони буквально скрутило на стику і один з них, перший, розірвало. Люди опинилися у перегоні між станціями. Почали рятуватися самотужки, бо кажуть, перші 20 хвилин підмоги не було. Виходили на колії та шукали шлях нагору. Вже потім приїхали МНСники і почали евакуацію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Росія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Серед поранених у московському метро − українка
15 липень, 2014, 19:31