Сепаратисти не вийшли на тристоронню відеоконференцію

Сепаратисти не вийшли на тристоронню відеоконференцію
Відеоконференція з сепаратистами, яка була запланована на 15 липня з метою узгодження умов проведення наступного раунду консультацій, не відбулася.

Про це йдеться у в заяві тристоронньої контактної групи високопоставлених представників України, Російської Федерації та ОБСЄ, - пише ТСН з посиланням на УНІАН.

Як зазначається у документі, контактна група доклала всіх необхідних зусиль для того, щоб відновилися консультації з представниками сепаратистів на сході України щодо припинення вогню. Але сепаратисти не вийшли на зв'язок. Контактна група висловила "серйозне занепокоєння тим, що, починаючи з 27 червня, такі консультації не відбулися".

"На думку контактної групи, це вказує на відсутність бажання з боку сепаратистів вести предметні переговори щодо узгодженого сторонами припинення вогню", - зазначається в документі.

У зв'язку з цим контактна група закликала сепаратистів "без подальших зволікань повернутися до консультацій". Разом із тим група висловила свою підтримку мирному плану президента Порошенка та зобов'язанням, викладеним у спільній декларації, яка була прийнята в Берліні 2 липня цього року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сепаратисти не вийшли на тристоронню відеоконференцію
16 липень, 2014, 09:13