У Донецьку запровадили воєнний стан і комендантську годину

У Донецьку запровадили воєнний стан і комендантську годину
Комендантську годину та воєнний стан запровадили терористи у Донецьку. Згідно з повідомленням, режим комендантської години буде діяти з 23:00 до 06:00.

Про це йдеться на сайті сепаратистів "Російська весна" з посиланням на дані ватажка бойовиків в Донецьку Ігоря Стрєлкова, - пише TBi.

"У зв'язку з нагальною необхідністю, яка виникла у зв'язку з загрозою Донецька, як міста, в околицях якого ведуться бої, щоб уникнути різних ексцесів та збереження життя і здоров'я мирних жителів, в якості заходів зміцнення правопорядку командування ополчення вводить воєнний стан і комендантська година", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, згідно з даними Донецької міськради, в місті цієї ночі були чутні постріли і пересування важкої військової техніки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну що, випередили сепаратори наших доблесних стратегів, спецпризначенці вже не зможуть по одному-двох виколупувати терррів по ночах. І ще, пробують дончан на зуб - підкоряться, значить процес управління краєм пішов. А не послухають - куля в лоб, казав один відомий управлінець. От вам і перелом АТО в Слов'янську, таракани втікли у мегаполіс і рулять, ...
Відповісти
Останні новини
У Донецьку запровадили воєнний стан і комендантську годину
16 липень, 2014, 14:25